SURSE "Fordul şi Filantropia" Dosarul care a dispărut de pe masa şefului comisiei a fost găsit în mod dubios într-un dulap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dosarul dat dispărut de către membrii comisiei în cazul "Fordul şi Filantropia" a fost descoperit în sertarul unei salariate care ar avea legătură cu scandalul, potrivit unor angajaţi ai spitalului.

Membrii comisiei spun că dosarul "Fordul şi Filantropia" s-a rătăcit de pe biroul economistului Liviu Olea marţi dimineaţă, după ce acestuia i s-a făcut rău. Voci din rândul comisiei spun că economistul avea dosarul în mână în momentul când a ajuns de urgenţă pe mâna medicilor, însă că hârtiile au dispărut la scurt timp. Patru ore s-au chinuit salariaţii să caute documentele, de care au dat într-un final în dulapul unei angajate, Ileana Nistor.

Cercetările în acest caz continuă

Surse din cadrul comisiei spun că aceasta ar fi înlocuit-o pe casiera spitalului în momentul în care maşina Ford a plecat din curtea unităţii medicale şi că ar fi eliberat bonurile de benzină. "Aceasta nici nu avea voie sa elibereze bonurile, pentru că altă persoana era desemnata sa stea in casierie. Se ia în calcul şi că Ileana i-a luat locul la casierie la indicatiile Elisabetei Lajea, directorul financiar al spitalului. Aceste ipoteze se analizează în această perioadă, ancheta nu s-a încheiat", ne-a spus unul dintre membrii comisiei.

Află mai multe detalii despre scandalul iscat la Spitalul Municipal:

Director bănuit că a folosit în scopuri personale maşina donată de Ford

Un director recunoaşte că a folosit maşina spitalului ca să care mobilă şi o cuşcă de la soacră

Episodul II: inventarierea bonurilor de benzină

SURSE: "Scandalul cu termopane de la Spitalul Filantropia": Casiera, şoferul şi directorul financiar sunt pe mână?

Cine este şoferul care a rezolvat interesele personale ale directoarei

Un membru important în scandalul cu maşina Ford de la Spitalul Filantropia s-a retras din acest caz

Muşamalizare în cazul Scandalului de la Spitalul Filantropia? Martorul principal şi-a retras declaraţiile

Şeful comisiei care investighează scandalul "Fordul şi Filantropia" a fost dus la Urgenţă

Şeful comisiei în cazul "Fordul şi Filantropia" şi-a revenit. Întâlnirea pentru cercetarea scandalului a fost amânată

Elisabeta Lăjea, directorul financiar al unităţii medicale este implicat într-un scandal, după ce mai mulţi angajaţi au acuzat-o că a folosit autoutilitara spitalului în scopuri personale. Directorul a recunoscut că a trimis şoferul spitalului cu maşina Ford ca să ducă la o policlinică din capitală nişte acte medicale, să care de la soacră mai multe piese de mobilier şi o cuşcă, însă a precizat că a suportat costul benzinei. Managerul spitalului a format o comisie de cercetare în acest caz.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite