Craiova: Schimbări în cazul "Fordul şi Filantropia". Un membru important din comisia de cercetare s-a retras din anchetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Situaţia scandalului de la Spitalul Filantropia a luat o întorsătură astăzi, când un membru important a renunţat să se mai ocupe de acest caz.

Economista Dana Popescu, membră a comisiei în scandalul iscat în jurul maşinii Ford şi preşedinta comisiei care analiza raportul de la primarie, s-a retras din ambele comisii. Dana Popescu este cea care a cerut inventarierea bonurilor de benzină, temă care astăzi era supusă dezbaterii, pentru a treia oară, în cadrul întrunirii care a avut loc la spital.

Află mai multe detalii despre scandalul iscat la Spitalul Municipal:

Director bănuit că a folosit în scopuri personale maşina donată de Ford

Un director recunoaşte că a folosit maşina spitalului ca să care mobilă şi o cuşcă de la soacră

Episodul II: inventarierea bonurilor de benzină

SURSE: "Scandalul cu termopane de la Spitalul Filantropia": Casiera, şoferul şi directorul financiar sunt pe mână?

Cine este şoferul care a rezolvat interesele personale ale directoarei

Elisabeta Lăjea, directorul financiar al unităţii medicale este implicat într-un scandal, după ce mai mulţi angajaţi au acuzat-o că a folosit autoutilitara spitalului în scopuri personale. Directorul a recunoscut că a trimis şoferul spitalului cu maşina Ford ca să ducă la o policlinică din capitală nişte acte medicale, să care de la soacră mai multe piese de mobilier şi o cuşcă, însă a precizat că a suportat costul benzinei. Managerul spitalului a format o comisie de cercetare în acest caz.

Vom reveni cu amănunte!

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite