Craiova / "Scandalul cu termopane de la Spitalul Filantropia". Episodul II: inventarierea bonurilor de benzină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia de cercetare de la Spitalul Municipal Filantropia va analiza astăzi de unde provin bonurile de benzină consumate pentru deplasarea maşinii Ford la Bucureşti.

Află mai multe detalii despre scandalul iscat la Spitalul Filantropia:

Un director recunoaşte că a folosit maşina spitalului ca să care mobilă şi o cuşcă de la soacră

Comisia unităţii medicale şi-a propus ca astăzi să facă inventarierea bonurilor de benzină folosite pentru deplasarea maşinii Ford la Bucureşti, în scopurile personale ale unuia dintre directorii spitalului. Întâlnirea este programată pentru ora 14.00.

Comisia va da verdictul

Eliasabeta Lăjea, directorul financiar contabil al spitalului, a recunoscut pentru Adevărul de Seară că a dat aprobare şoferului să plece la Bucureşti cu autoutilitara spitalului ca să ducă la o clinică nişte acte medicale, să care o cuşcă şi câteva bucăţi de mobilier, însă a precizat că a plătit benzina. "Transportul a costat 210 lei, dus-întors. Am achitat acest cost din banii mei", a declarat Elisabeta Lăjea. Comisia de cercetare va verifica dacă cele susţinute de directorul financiar contabil sunt adevărate, dat fiind că unele voci din cadrul spitalului bănuiesc faptul că deplasarea ar fi fost făcută pe bonurile spitalului.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite