Chirurgul Alexandru Pesamosca, top doctori cinstiţi. Vezi primele locuri ale medicilor care nu cer şpagă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prof.dr. Alexandru Pesamosca a primit numai cuvinte de laudă din partea cititorilor Adevărul.ro.
Prof.dr. Alexandru Pesamosca a primit numai cuvinte de laudă din partea cititorilor Adevărul.ro.

Chirurgul Alexandru Pesamosca, 80 de ani, de la Spitalul Clinic de Urgenţă "Marie S. Curie", Bucureşti, ocupă locul I în cadrul topului realizat de cititorii Adevărul.ro

Citeşte AICI articolele care i-au determinat pe cititorii Adevărul.ro să lase comentarii şi să trimită mesaje pe adresa de e-mail gabriela.popescu@adevarul.ro

Vezi lista completă a medicilor care nu cer mită

Clasamentul medicilor care au cerut mită

„Ştiţi cumva un doctor care nu vrea şpagă?”

Cele mai multe mesaje pentru medicii din categoria AŞA DA au venit pentru următorii specialişti: Prof.dr Alexandru Pesamosca, 80 de ani, scos la pensie, de la Spitalul Clinic de Urgenţă "Marie S. Curie", Bucureşti, urmat de dr. Mircea Beuran, Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, Bucureşti; dr. Tiberiu Gheorghe Silaghi, din cadrul Spitalului Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială “Prof. Dr. Dan Theodorescu”, Bucureşti; prof.dr. Tiberiu Bratu, Spitalul Judeţean Timişoara.

Titan al medicinii româneşti

Prof.dr. Alexandru Pesamosca (80 de ani), chirurg pediatru la Spitalul Clinic de Urgenţă "Marie S. Curie" din Bucureşti, şi-a precticat meseria timp de 50 de ani. Considerat de specialişti ca fiind titanul medicinii româneşti, profesorul recunoaşte că a realizat peste 50.000 de intervenţii chirurgicale. La împlinirea vârstei de 70 de ani s-a pensionat, ca urmare a deciziei ministrului Sănătăţii.

Dacă l-aţi cunoscut sau aţi fost tratat de prof.dr. Alexandru Pesamosca, scrieţi şi povestiţi-ne experienţa pe care aţi avut-o pe adresa de e-mail gabriela.popescu@adevarul.ro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite