EXCLUSIV ONLINE Top doctori cinstiţi, doctori şpăgari 2010: clasamentul medicilor care au cerut mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doctoriţa Liliana Berca, medic expert la Casa de Pensii Olt, a fost arestată pentru luare de mită.
Doctoriţa Liliana Berca, medic expert la Casa de Pensii Olt, a fost arestată pentru luare de mită.

Adevărul.ro face, cu ajutorul cititorilor, un top al medicilor care au pretins bani, pentru a trata bolnavii, şi al celor care au îngrijit pacienţii, fără a cere vreun leu.

Plecând de la câteva cazuri publicate de Adevărul de Seară Craiova, despre doctori acuzaţi că ar fi pretins şpagă pentru a opera, adevarul.ro vă propune să faceţi publice numele medicilor care v-au cerut bani ca să vă îngrijească, suma pusă în joc, şi dar numele celor care şi-au făcut meseria dezinteresat. În funcţie de informaţiile primite de la cititori, vom realiza  un top doctori cinstiţi 2010. Puteţi lăsa un comentariu sau scrie pe adresa de e-mail gabriela.popescu@adevarul.ro.

AŞA DA Bolnavii spun că ginecologul Dominic Iliescu (foto jos), de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, nu cere bani ca să realizeze intervenţii, în sistemul de stat.

Craiova

Pacienţii spun că dr. Cristiana Geormăneanu (foto jos), de la Spitalul Nr. 1 Craiova, nu a primit nicio ciocolată, ca să îi panseze.

image

AŞA NU Chirurgul Florin Zamfirescu (foto jos) a fost acuzat de un bolnav că nu l-a tratat de varice, pentru că nu i-a dat 1.000 lei. Citeşte AICI povestea întreaga poveste a muncitorului de la Salubritate refuzat de medici, pentru că nu le-a înmânat plicul cu bani.

Craiova

Ginecologul Marian Galbenu (foto jos), de la Spitalul Judeţean din Mehedinţi, a fost acuzat de o familie că a cerut bani pentru un chiuretaj în urma căreia fata a murit. Află de AICI mai multe detalii despre acest caz:

Craiova

Medicul Dana Vodislav (foto stânga jos), şefa Secţiei de Oftalmologie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, a fost condamnat la doi ani de închisoare, pentru luare de mită. Toate amănuntele, pe adevarul.ro.

Craiova

Doctoriţa Liliana Berca, medic expert la Casa de Pensii Olt, a fost arestată pentru luare de mită. Click AICI, pentru detalii.

Doctoriţa Liliana Berca, medic expert la Casa de Pensii Olt, a fost arestată pentru luare de mită.

Doctoriţa Valentina Goga, din cadrul Casei de Pensii Dolj, a fost prinsă în flagrant, în timp ce primea mită de la un bolnav de tuberculoză.

Craiova

Precizare: Scrieţi numele complet al medicilor de care amintiţi iar, în cazul dumneavoastră, cel puţin un nume, pentru credibilitate.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite