Craiova: Solomon are interzis la Mititelu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Antonie Solomon nu are voie să comunice direct sau indirect cu oamenii de afaceri Adrian Mititelu şi Cornel Penescu, cu fostul viceprimar Gheorgescu Nedelescu, 14 salariaţi ai primărei şi alţi doi inculpaţi.

Eliberarea lui Solomon din arest preventiv impune o serie de interdicţii date magistraţii Curţii de Apel Galalaţi. Decizia penală nr. 635/R din data de 8 septembrie 2010 prevede ca Solomon să se prezintă la organul de urmărire penală sau la instanţă de câte ori este chemat dar şi la organele de poliţie desemnate cu supravegherea.

CITEŞTE ŞI:

Craiova: Şedinţă extraordinară pentru delegarea atribuţiilor lui Solomon

FOTO/VIDEO Solomon, la prima baie de mulţime după liberare: „Am stat în celulă ca un sac de cartofi. Familia decide dacă mai candidez la primărie“

Antonie Solomon: "Mi-e dor de nevastă şi de Craiova"

Potrivit deciziei, Solomon nu are voie să îşi schimbe locuinţa fără încuvinţarea organului judiciar, să folosească sau să poarte arme şi nici să exercite activitatea în baza căreia ar fi săvârşit fapta de care este acuzat.

Aşa cum era de aşteptat, primarul nu are voie să se apropie sau să comunice direct sau indirect cu coinculpaţii Cornel Penescu, Dragoş Stancu şi Gheorghiţă Peica dar şi o serie de martori printre care se numără omul de afaceri Adrian Mititelu, secretarul primăriei Nicoleta Miulescu, fostul viceprimar Gheorghe Nedelescu şi încă 13 angajaţi ai primăriei.

Interesant este faptul că printre aceştia se numără şi Gheorghe Daici, şeful Serviciului disciplina în construcţii din Primăria Craiova, şi Ionel Păpălă, angajat al aceluiaşi compartiment, acuzaţi de DNA că au facilitat obţinerea unui teren fără licitaţie publică de către fostul consileri local Aurel Bojenoiu.

În procesul acestora Antonie Solomon este martor la fel cum cei doi, la rândul lor au dat declaraţii privind presupusa mită de 50.000 de euro pe care primarul ar fi luat-o. Solomon a şi fost prezent la un termen al procesului celor doi funcţionari în luna mai, anul acesta. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite