Ce spun doljenii despre deschiderea spitalelor private în Craiova: "Măcar aici ştim că nu mai dăm şpagă, cum se face în spitalele de stat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Craiova se vor înfiinţa două spitale private, au anunţat autorităţile locale. Craiovenii spun că proiectele sunt de apreciat pentru că în sistemul privat vor fi mai bine trataţi decât la stat, chiar dacă vor plăti serviciile medicale.

Ce spun craiovenii despre deschiderea spitalelor private în oraş:


Ștefan Petrache (foto jos), 74 de ani, pensionar: „E foarte bine să fie spitale private. Dacă avem posibilitatea o să ajungem și pe acolo. Măcar să fie aparate bune și doctorii să ne trateze cum trebuie"

image


George Popa (foto jos), 31 de ani, inginer: „E bine că vom avea și spitale private. În spitalele de stat oricum trebuie să te duci cu bani. Dacă tot plătim, măcar să avem și condiții”.

image


Marioara Cristuinea, 51 de ani, agricultor: „Mă bucur foarte mult să avem spitale private, chiar dacă vom plăti tratamentul și serviciile, măcar știm că cei de acolo se vor ocupa de noi”.

image


Eugenia Secu, 61 de ani, pensioară: „E bine ca în aceste spitale private să se țină cont de polițele de asigurări. Negreșit m-aș trata la privat, măcar aici știm că nu dăm șpagă”.

Citeşte AICI detalii despre aceste proiecte:

Bănia va avea spital privat. Firma care operează spitalul AKH din Viena vrea să investească 200 milioane de euro într-un proiect la care va fi partener Consiliul Judeţean Dolj

Încă un spital privat la Craiova! Un doctor de la Spitalul Judeţean va fi managerul unităţii medicale de lux, unde se vor face operaţii pe inimă

Află cum comentează acest subiect alţi craioveni joi, din ADS.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite