Încă un spital privat la Craiova! Un doctor de la Spitalul Judeţean va fi managerul unităţii medicale de lux, unde se vor face operaţii pe inimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În zona centrală a Craiovei se va înfiinţa în acest an un spital privat, unde se vor face operaţii la nivelul inimii. Manager va fi doctorul Liviu Riza, în prezent medic la Secţia de Urologie a Spitalului Nr. 1. 

Medicul Riza a anunţat în această dimineaţă că în centrul Băniei se lucrează la amenajarea unui spital privat pe care îl va conduce. În prezent angajat la Secţia de Urologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU), specialistul spune că unitatea va avea aproximativ 70 de paturi. "Aici se va face cardiologie intervenţională, onco-urologie şi poate dializă pentru insuficienţa renală. Eu voi fi proprietar, administrator şi urolog. Banii pentru acest spital vin în majoritate din donaţii şi sponsorizări",  a declarat doctorul Riza.

"Concursul nu va fi pe bani"

Doctorul a spus că toţi angajaţii vor fi din rândul cadrelor medicale tinere. "Îmi voi face o echipă numai din tineri absolvenţi valoroşi, care nu-şi găsesc din cauza mafiei loc de muncă în spitalele cu aşa-zisă tradiţie. Concursul va fi în forma unui interviu normal în care ne lămurim de aptitudinile şi bagajul de cunoştinţe. Oricum, concursul nu va fi pe bani", a adăugat doctorul Liviu Riza. În această dimineaţă, fosta glorie a fotbalului românesc, Gică Popescu, a venit cu elicopterul la Craiova pentru a face o donaţie în contul unităţii medicale.

Doctorul Riza spune că acest spital privat nu are legătură cu înfiinţarea în parteneriat public-privat a Spitalului de Urgenţă şi Traumatologie, proiect anunţat ieri de Consiliul Judeţean Dolj.

Citeşte mai multe despre un alt spital privat care va fi construit în judeţul Dolj:

Firma care operează spitalul AKH din Viena vrea să investească 200 milioane de euro într-un proiect la care va fi partener Consiliul Judeţean Dolj

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite