Victimele criminalilor din Cernavodă, înmormântate la prânz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soţii Elena (55 de ani) şi Petre Garoafă (62 de ani) şi fiica lor adoptivă Gabriela Mitu (21 de ani) vor fi înmormântaţi astăzi, la ora 12.00, la cimitirul din Cernavodă. Sicriele cu trupurile lor sunt depuse la Capela Cimitirului Ortodox din Cernavodă.

UPDATE Slujba de înmormântare este amânată pentru că rudele celor decedaţi nu au reuşit să obţină toate actele de la primărie. La înmormântare este o bulibăşeală totală şi toată lumea aşteaptă să-i ducă pe cei trei la groapă.

Rudele familiei Garoafă au strâns bani pentru a avea bani de înmormântarea bătrânilor şi a Gabrielei Mitu. „Surorile lui Petre Garoafă, plecate în străinătate, au trimis bani", a spus Trică Avram, prieten al familiei Garoafă şi cel care a găsit-o decedată în casă pe Elena Garoafă.

EXCLUSIV Confesiunea criminalului sadic din casa ororilor din Cernavodă FOTO ŞI VIDEO

Slujba de înmormântare va avea loc la prânz, la ora 12.00, la Capela Cimitirului Ortodox din Cernavodă.

Principalul suspect şi-a recunoscut crimele! El este cel mai bun prieten al lui Bogdan Mitu

Elena şi Petre Garoafă au fost ucişi în data de 3 ianuarie de Giani Deli-Iorga, cel mai bun prieten al lui Bogdan Mitu, soţul Gabrielei Mitu. Gabriela a murit trei ore mai târziu, fiind înecată de soţ în Dunăre. Bogdan Mitu este dat în urmărire generală.

Crimă pasională la Cernavodă: s-a înecat cu ea în braţe, în Dunăre. Un copil a văzut scena (UPDATE) VIDEO

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite