EXCLUSIV Confesiunea criminalului sadic din casa ororilor din Cernavodă FOTO ŞI VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedie cutremurătoare la Cernavodă: Giani Deli-Iorga i-a ucis pe soții Elena și Petre Garoafă din prietenie pentru amicul său din copilărie, Bogdan Mitu. Trei ore mai târziu Mitu o ucidea pe fiica soților Garoafă, nevasta sa.

UPDATE ora 18.20 Deli-Iorga a fost arestat preventiv pentru 29 de zile sub învinuirea omor deosebit de grav şi tâlhărie. Cu toate că Giani a susţinut în permanenţă că a acţionat fără să premediteze fapta ci sub imperiul nervilor şi a alcoolului şi că după ce a comis crimele s-a speriat şi a fugit, anchetatorii au descoperit altceva: după ce i-a ucis pe cei doi, criminalul a furat telefonul mobil al lui Petre Garoafă.

Criminalul sadic din Cernavodă, rănit de victima pe care o măcelărea. Giani a fost arestat

UPATE ora 9.05 Mama lui Giani Deli-Iorga a sosit în urmă cu puţin timp la Poliţia Cernavodă, unde urmează să fie audiată. Ea a venit însoţită de doi bărbaţi. Femeia plângea încontinuu.

Mama criminalului Giani Deli-Iorga

image

UPDATE Anchetatorii nu au niciun fel de date că între asasinarea soţilor Garoafă şi ceea ce s-a petrecut mai târziu cu soţii Mitu ar avea vreo legătură. „Între moartea bătrânilor şi uciderea cu câteva ore mai târziu a fiicei lor ar putea să fie doar o coincidenţă de un tragism înspăimântător“, a declarat Valentin Ştefan, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Deli-Iorga este prietenul din copilărie al lui Bogdan Mitu. După ore întregi de anchetă tânărul a sfârșit prin a recunoaște tot: el i-a ucis pe soții Garoafă în aceeași zi în care Mitu își asasina soția.

Mai citiţi şi: Principalul suspect şi-a recunoscut crimele! El este cel mai bun prieten al lui Bogdan Mitu

Bătaie în fața casei ororilor din Cernavodă: reporterii OTV, atacaţi de vecinii victimelor

Asistenta maternală a refuzat să-l mai țină pe copilul din casa ororilor

”Mi-a spus că se omoară”

Mobilul a fost prietenia care îi lega pe cei doi tineri, a susținut ucigașul. ”Am vorbit cu Bogdan luni dimineața, pe la ora 8. S-a plâns că e bolnav și că soția sa vrea să-l părăsească. Zicea că dacă Gabriela face asta, el se omoară. Mi-a zis că vine în Cernavodă să își repare mașina”, le-a povestit Giani polițiștilor.

Crimă pasională la Cernavodă: s-a înecat cu ea în braţe, în Dunăre. Un copil a văzut scena (UPDATE) VIDEO

Cadavrul tatălui fetei ucise ieri în Dunăre, găsit sub patul din casa ororilor

GALERIE FOTO CU GIANI DELI-IORGA, CEL MAI BUN PRIETEN AL LUI BOGDAN MITU, CEL CARE A RECUNOSCUT CĂ I-A UCIS PE SOŢII GAROAFĂ

image


Luni, în jurul orei 11.00, după ce a băut, Deli-Iorga s-a dus pe strada Călărași ca să discute cu părinții Gabrielei Mitu. ”Voiam să îi conving să vorbească cu Gabi să nu îl lase, mai ales după câte a făcut el pentru ea”, a mai afirmat el.

Soţul ucigaş de la Cernavodă, dat în urmărire generală

Petru Garoafă era însă băut și a pus mâna pe cuțit. Criminalul susține că a reacționat la rândul său și că odată ce l-a ucis pe bătrân și-a dat seama că nu o poate lăsa pe Elena în viață.

Mama tinerei ucise de soţ a fost găsită moartă în şifonier. Tatăl este dispărut GALERIE FOTO

S-a întors la locul crimei

Criminalul a relatat că a fugit speriat din casă abandonând victimele unde le ucisese. A aruncat cuțitele într-un tomberon de lângă Școala Generală numărul 2 apoi a ajuns acasă și a continuat să bea. ”Știam că trebuie să vină Bogdan și mi-am dat seama că trebuie să îi ascund”, le-a mai relatat el anchetatorilor. Ca urmare a revenit în casa ororilor, a înghesuit-o pe femeie în șifonier, a târât cadavrul lui Petre Garoafă sub un pat și s-a întors acasă. Și-a pus hainele murdare de sânge la spălat și a așteptat venirea prietenului. În loc de asta a primit telefonul fratelui său care îl anunța că Bogdan și-a omorât soția iar apoi s-a lăsat să alunece în apă cu ea în brațe. ”Îmi pare rău că i-am omorât. Băusem și m-am enervat că voiau să îl despartă de soția lui. Regret nespus”, a mai adăugat el.

Copilul din casa ororilor, pus sub pază!

Deli-Iorga le-a arătat ieri seară polițiștilor cum a comis crima și unde a ascuns probele. El a petrecut noaptea în arestul Poliției Județului Constanța și urmează să fie dus în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite