EXCLUSIV Crimă pasională la Cernavodă: s-a înecat cu ea în braţe, în Dunăre. Un copil a văzut scena (UPDATE) VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat şi-a înecat soţia în Dunăre. Bogdan Mitu a târât-o din maşină până la malul Dunării, pe Gabriela Mitu, apoi a luat-o în braţe şi s-a aruncat cu ea în apă. Martorii care au fost de faţă la oribila scenă au sunat imediat la 112, însă poliţiştii şi medicii nu i-au mai putut salva pe cei doi soţi.

UPDATE, ora 15.00 Autorităţile au încercat, în cursul acestei zile, să recupereze cadavrul lui Bogdan Mitu din apa Dunării. Anchetatorii au apelat la scafandrii profesionişti ai Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, care au coborât în zona unde s-a întâmplat nenorocirea. Scafandrii au căutat timp de 30 de minute, după care au ieşit la suprafaţă pentru că au rămas fără oxigen în butelii. „Ne temem că a fost luat de curent şi dus mai departe şi ne va fi foarte greu să îl găsim“, au spus poliţiştii. 

UPDATE, ora 12.00 Cadavrul lui Bogdan Mitu nu a fost recuperat încă din apele Canalului Dunăre-Marea Neagră. Autorităţile spun că vor relua căutările imediat ce condiţiile meteo vor permite acest lucru. „Am solicitat ajutorul scafandrilor pentru a relua căutările. Dacă temperatura va urca până la minus două grade, vom putea pleca şi cu o şalupă“, a declarat comisarul şef Valentin Armeanu, şeful Poliţiei Transporturi Navale Cernavodă.

Gabriela Mitu (23 de ani) şi Bogdan Mitu (29 de ani) erau căsătoriţi de şapte ani. Cei doi locuiau cu chirie în Feteşti, iar astăzi se îndreptau spre Cernavodă, acolo unde locuiau părinţii celor doi. Se pare că pe drum soţii Mitu s-au certat.

Cei doi se îndreptau spre Cernavodă într-un autoturism Opel

image

George Vasiliuc (14 ani) a asistat la cearta soţilor Mitu şi a văzut cum Bogdan a ucis-o pe Gabriela. Băiatul este luat în asistenţă maternală de către mama fetei. În urmă cu patru zile, George a plecat în vizită la Feteşti, iar acum soţii Mitu îl aduceau acasă. Băieţelul a povestit că cei doi soţi s-au certat pe drum şi, în loc să se ducă acasă, au oprit pe malul canalului.

George (14 ani) a fost martor la întreaga scenă

image

Micuţul a asistat terorizat la toată scena: „Bogdan a deschis uşa maşinii, apoi pe a Gabrielei şi a scos-o afară din maşină, chiar dacă ea ţipa şi nu voia să iasă. Ea i-a spus că este un prost, că nu este bun de nimic şi că o să-l părăsească. Apoi a urmat nenorocirea", povesteşte băiatul. 

Poliţiştii spun că martorii au văzut cum bărbatul a parcat maşina pe malul canalului, a târât-o pe femie în apă, a luat-o în braţe şi a băgat-o cu capul la fund.  În tot acest timp, el o ţinea în braţe. În zadar a ţipat femeia după ajutor, căci nimeni nu a îndrăznit să intervină între ei.
Maşina a fost avariată în urmă cu două zile

image

Bogdan Mitu era operator la Centrala Nucleară de la Cernavodă. El făcea naveta în fiecare zi. În urmă cu două zile, bărbatul lovise Opel-ul la punctul de taxare de la Feteşti.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite