Trafic infernal spre litoral. Zece kilometri de mașini la stația de taxare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turiştii care se îndreptau azi-dimineaţă spre litoral au format o coadă de zece kilometri din dreptul staţiei de taxare Feteşti. 

Coadă de 15 kilometri spre litoral UPDATE

Pe litoral se fură ca-n codru!

Cod roşu de radiaţii ultaviolete pe litoral şi în Dobrogea

Pentru a doua zi consecutiv, turiştii care se îndreptau spre litoral au avut răbdarea pusă la grea încercare: au rămas blocaţi pe autostradă. Prima cauză a acestei aglomerări au fost tamponările produse pe Autostrada Soarelui.  „A durat până au fost scoase maşinile de pe benzile unde s-au produs tamponările şi a fost reluat traficul normal“, au explicat poliţiştii.

Opriţi în faţa barierelor

Şoferii care au scăpat din haosul de pe autostradă au dat de un nou hop, în faţa barierelor de la staţia de taxare Feteşti. Pe lângă faptul că au oprit ca să achite taxa, au mai aflat cu surprindere că de ieri cuantumul s-a majorat cu un leu, adică de la 10 la 11 lei. Cum cei mai mulţi nu ştiau că trebuie să mai  scoată bani din buzunar, şoferii au pierdut minute în şir până să primească explicaţiile necesare şi să aştepte restul. La ora opt, coada de maşini depăşea zece kilometri şi asta în condiţiile în care autoturismele continuau să vină spre litoral.

Incidente pe şosele

Nici cei care au optat pentru rutele ocolitoare nu au fost mai norocoşi. Pe DN 22 C, Cernavodă –Constanţa, şoferii s-au trezit din nou blocaţi, în localitatea Satu Nou, din cauza coliziunii dintre două maşini. Un incident similar s-a produs la Eforie.

„Avem pe teren 20 de poliţişti care se ocupă de fluidizarea şi dirijarea traficului şi sperăm să nu mai fie probleme“, a declarat comisarul Constantin Bădângă, şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa.

Rute ocolitoare


Poliţiştii recomandă turiştilor să folosească pentru a ajunge pe litoral şi rutele ocolitoare: drumul judeţean 223 Cernavodă- Ion Corvin – Murfatlar-Constanţa şi DN 2A Bucureşti- Urziceni- Slobozia- Hârşova- Constanţa.

image

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite