Şoferul care a provocat accidentul cu un mort şi unsprezece răniţi fusese amendat pentru viteză!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Levis Bechir (33 de ani), bărbatul care a condus microbuzul încărcat cu pasageri şi răsturnat, azi dimineaţă, pe o şosea din judeţul Bihor este contravenient. El avea permis de conducere din anul 2009 şi fusese sancţionat de două ori.

Prima sancţiune a primit-o în anul 2009 din cauză că nu cuplase centura de siguranţă. A recidivat în urmă cu două săptămâni, în data de 4 ianuarie, când a fost amendat de poliţiştii Serviciului Rutier Timiş din cauză că încălcase regimul de viteză prevăzut pentru un drum naţional cu 10-20 de kilometri la oră.

FOTO Accident cu un mort şi 11 răniţi, după ce şoferul unui microbuz arhiplin a acroşat o alveolă de calmare a traficului

Bechir este rănit şi se află internat într-un spital din judeţul Bihor. El urmează să fie cercetat sub învinuirea de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Şoferul riscă să fie tras la răspundere penală şi din cauză că, deşi microbuzul avea capacitatea maximă de 8+1 persoane, în autovehicul se aflau, la momentul producerii accidentului, 12 persoane.

image
image
image

Dă click pe poze pentru a vedea mai multe imagini de la accident

Citeşte aici cum s-a produs accidentul!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite