Slujbă de pomenire pentru Elena Băsescu. Preşedintele a plâns la mormântul mamei sale GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu a plâns la mormântul mamei sale, la slujba de pomenire de un an
Traian Băsescu a plâns la mormântul mamei sale, la slujba de pomenire de un an

La prânz a avut loc slujba de pomenire a mamei preşedintelui, Elena Băsescu, la Cimitirul Central din Constanţa. Au fost prezenţi preşedintele Traian Băsescu cu soţia sa Maria şi fiica cea mică, Elena, dar şi Mircea şi Doina Băsescu. 

Fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, a sosit primul la Cimitirul Central, acolo unde urma să aibă loc slujba de pomenire. O jumătate de oră mai târziu au ajuns şi soţia sa Doina, alături de Maria Băsescu,soţia preşedintelui, şi de alte rude. Elena Băsescu la braţ cu vărul ei, Dragoş, îmbrăcată în negru.

  Click pe poze pentru galerie foto!

Câteva minute mai târziu a sosit şi preşedintele Traian Băsescu, singur şi ţinând în mana un buchet de crizanteme. Zona a fost împânzită de SPP-işti, care au avut grijă ca cerşetorii din cimitir să nu se apropie de familia prezidenţială. 

Slujba a fost oficiată de doi preoţi. A lipsit Ioana, fiica mai mare a preşedintelui. Preşedintele a avut lacrimi în ochi în timpul slujbei de pomenire. În apropierea mormântului Elenei Băsescu s-au oprit mai mulţi curioşi. “E preşedintele aici? Stai, să ne oprim să-l văd şi eu”, spuneau bătrânicile care treceau prin zonă. 

Traian Băsescu a plâns la mormântul mamei sale, la slujba de pomenire de un an Traian Băsescu a plâns la mormântul mamei sale, la slujba de pomenire de un an Traian Băsescu a plâns la mormântul mamei sale, la slujba de pomenire de un an

Click pe poze pentru galerie foto!


După pomenire, Maria şi Doina Băsescu au împărţit pachete cu alimente.

Preşedintele Băsescu a plecat apoi spre Bucureşti, în timp ce familia sa a mers la parastasul ce a avut loc la restaurantul Privighetoarea, aflat în cartierul unde Elena Băsescu şi-a trait ultimii ani din viaţă.

Slujbă de pomenire pentru mama preşedintelui Slujbă de pomenire pentru mama preşedintelui Slujbă de pomenire pentru mama preşedintelui

Constanţa: Înmormântarea mamei unui preşedinte GALERIE FOTO

Traian Băsescu, cu ochii în lacrimi la Catedrala Marinarilor

Mama preşedintelui a decedat la 4 octombrie 2010, la vârsta de 81 de ani, în micul său apartament din cartierul KM 4-5 din Constanţa, unde şi-a trăit cei mai mulţi ani din viaţă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite