Radu Mazăre, ispitit de animatoarele de la Bellagio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară, la Festivalul de modă de la Mamaia, primarul Constanţei a preferat să stea alături de animatoarele de la Clubul Bellagio, dar şi de concurentele la titlul de Miss Litoral, care l-au asaltat în culise pentru fotografii.

Primarul Constanţei a fost vedeta şi celei de-a doua seri a FashionTV Summer Festival de Mamaia. A optat pentru un costum viu colorat, în stilul care îl caracterizează. La un moment dat, chiar l-a certat pe fratele său, Mihai, care a venit în tricou şi pantaloni. „Uite-l şi pe ăsta. Cum te-ai îmbrăcat?“. Răducu, băiatul edilului, a apărut mai târziu, preferând să stea în spate, alături de echipa de la Clubul Bellagio.

În timpul defilărilor de modă, Radu Mazăre a cochetat cu câteva animatoare venite pentru prezentarea Clubului Bellagio. De asemenea, după decernarea premiilor concursului de Miss Litoral, edilul a fost asaltate de tinere pentru cât mai multe fotografii.

Printre vedetele care au răspuns invitaţiei în cea de-a doua seară de festival se numără Roxana Ciuhulescu, care a sosit alături de fiica sa. Ramona Gabor a venit însoţită de prieteni din lumea modei. La un moment dat, grăbită să-şi ocupe unul din puţinele locuri asigurate pentru vipuri, Ramona şi-a prins tocul în grătarul unei guri de canalizare.

Noi prezentări de modă

În cea de-a doua seară a festivalului de modă de la Mamaia, au mai avut loc prezentări de modă semnate de Adriana Agostini, din Italia, Iulia Dima, pentru care a defilat la final Elena, de la Mandinga. BSB a adus pe scena de la Mamaia o colecţia de tomană – iarnă 2012, iar Andreea Boariu, Izabella Balint şi Veronica Frisa, colecţii de rochii de zi şi seară. Tânara creatoare Andreea Dogaru a încheiat seara prezentărilor de modă.

Miss Litoral 2011 este din Baia Mare GALERIE FOTO

Radu Mazăre, toreador pentru Botezatu la Fashiotv Summer Festival din Mamaia. Botezatu: „E cel mai bun model!“ GALERIE FOTO

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite