Miss Litoral 2011 este maramureşeancă GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liana Coman, din Baia Mare, a câştigat aseară titlul de Miss Litoral 2011, în cadrul FashionTV Summer Festival, de la Mamaia. 28 de concurente au aspirat la titlul din acest an.

Click aici pentru galerie foto

image

Cel mai mare festival de modă în aer liber, la Mamaia. Vezi aici vedetele de pe covorul roşu GALERIE FOTO

Radu Mazăre, toreador pentru Botezatu la Fashiotv Summer Festival din Mamaia. Botezatu: „E cel mai bun model!“ GALERIE FOTO

Studentă la Facultatea de Medicină în Cluj şi Miss FashionTV Transilvania, Liana Coman a fost desemnată Miss Litoral 2011. „Este un pas înainte pentru cariera mea“, a spus emoţionată tânăra după ce a coborât de pe podium. FashionTV i-a acordat premii în valoare de 100.000 de euro şi, totodată, posibilitatea de a defila în cadrul marilor evenimente internaţionale din Europa.

Ca în fiecare an, FashionTV a acordat titluri pentru fiecare staţiune de la malul mării.Maria Iacob, în vârstă de 16 ani, din Constanţa, a fost desemnată Miss Năvodari. Oraşul nostru a mai fost reprezentat la concursul Miss Litoral 2011 de Andreea Boariu, de 15 ani.

Miss Turism 2011 a fost aleasă  Ana Maria Oprea, care are în plamares şi titlul FashionTV Models Award.

În această seară, în cadrul Festivalului de modă de la Mamaia, va avea loc finala concursului internaţional Most Liked Model Awards, cu participante din 20 de ţări. Prin intermediul Facebook utilizatorii din toată lumea vor putea vota concurenta favorită.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite