Bac 2011, la final: Constanţa, locul trei pe ţară în topul celor eliminaţi. Află de aici rezultatele finale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, la ultima probă a bacalaureatului, trei elevi din Constanța au fost eliminați din examen, deoarece au fost prinși copiind.

Astăzi s-a încheiat examenul de bacalaureat. Conform datelor Ministerului Educației, la prima probă a examenului de bacalaureat - la limba și literatura română, Județul Constanța deține locul trei pe țară privind numărul elevilor eliminați - 19, după Mehedinți - 33 și București - 29.

La proba de miercuri a examenului, alți 12 elevi au fost eliminați. Dintre aceștia, cei mai mulți - șapte - sunt tot de la Colegiul de Marină Al. I. Cuza.

Astăzi, în centrele de examen din Constanța au fost eliminați un elev de la la Colegiul de Marină Al. I. Cuza şi doi de la Grupul Şcolar Ion Bănescu din Medgidia. Absolvenţii de liceu au susţinut proba profilului şi specializării, la geografie, filosofie, economie, biologie, chimie, fizică, informatică, logică şi sociologie.

REZULTATE BACALAUREAT 2011 CONSTANŢA: Vezi aici notele corecte!

La şedinţa cu directorii şcolilor şi liceelor din Constanţa, inspectorul şcolar general Aliss Andreescu a lansat propunerea ca examenul de bacalaureat să fie supravegheat video. Proiectul va fi analizat la nivelul fiecărui liceu în parte.

Duminică, primele rezultate

Primele rezultate ale examenului de bacalaureat vor fi afişate duminică, 3 iulie, la avizierele centrelor de examen şi pe internet pe site-ul oficial bacalaureat.edu.ro.

Scuze pentru incidentul de la Ostrov: „S-a strecurat o eroare“

Haos ca în România: Subiecte greşite la Bac la un liceu din judeţul Constanţa! Vezi aici ce explicaţie are ministrul Funeriu

După două zile de la incidentul produs la Grupul Școlar din Ostrov, când peste 100 de elevi au primit subiecte greșite la examenul de bacalureat, Inspectoratul Școlar Județan Constanța a trimis un comunicat. „La Grupul Şcolar Ostrov s-a înregistrat o situaţie specială - candidaţii au primit o variantă de subiect în neconcordanţă cu profilul lor.Este regretabil că, în contextul unui examen de maturitate, s-a strecurat o eroare, astfel încât elevii care ar fi trebuit să primească subiectele la matematică T2, au primit subiectele T1 care erau prevăzute pentru un alt profil, respectiv matematică- informatică.  Cerem scuze elevilor şi părinţilor“, declară inspectorul școlar Aliss Andreescu.  

În acest caz, se așteaptă încă rezultatele anchetei inițiate de Ministerul Educației la Ostrov.  

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite