REZULTATE BACALAUREAT 2011 CONSTANŢA: Vezi aici notele corecte!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Află primul care sunt rezultatele de la Bacalaureat 2011 Constanţa. Vedeţi aici rezultatele oficiale şi corecte ale examenului.

Notele obţinute la probele scrise ale Bacalaureatului 2011 vor fi afişate pe site-ul constanta.adevarul.ro duminică, imediat după centralizarea datelor. Peste 7000 de elevi din Constanţa au susţinut examenul şi aşteaptă să afle dacă l-au promovat şi cu ce note.

Examenul nu a fost lipsit de incidente în judeţul nostru. Miercuri, la Grupul Școlar Ostrov din județul Constanța peste 100 de elevi au primit subiecte greşite la examenul de bacalaureat de astăzi, la proba de matematică. Elevii au fost scoşi din săli şi chemaţi din nou la examen după-amiază, după ce profesorii au primit subiectele corecte. Oficialii Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa şi-au cerut scuze pentru acest incident.

Bac 2011, la final: Constanţa, locul trei pe ţară în topul eliminaţilor. Află de aici rezultatele finale

Vineri, în ultima zi a probelor scrise, s-au înregistrat şi alte incidente. Trei elevi au fost eliminaţi după ce au fost prinşi cu fiţuici. În total 19 elevi  din Constanţa au fost eliminaţi din examenul de Bacalureat anul acesta.

Haos ca în România: Subiecte greşite la Bac la un liceu din judeţul Constanţa!

Rezultatul probelor scrise va fi afişat duminică.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite