Premierele Stufstock, „gustate“ de sute de spectatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de vamaioţi au urmărit ieri, la terasele din Vama Veche, premierele programate la Filmstock şi Teatrul de la Stufstock. Spectatorii veniți la piesa de teatru G.O.D., în regia lui Marcel Țop, au stat şi în picioare la terasa Corsarul.

De aceeaşi popularitate s-a bucurat şi pelicula Kapitalism, unde tinerii au avut posibiitatea de a sta de vorbă cu regizorul Alexandru Solomon până târziu în noapte.

Tot ieri, la terasele din Vamă, a fost pentru prima dată on-air Radio Stufstock: un radio fără playlist impus, fără reguli absurde, cu oameni „de-ai casei“, lume cunoscută și muzica bună de azi, aceeași Vamă Veche dintotdeauna, dar contemporană, păstrând totodată și muzica Woodstock-ului.

Programul zilei

În cea de-a treia zi de festival, FilmStock prezintă filmele campaniei SPER, 2009, cu ajutorul Cinema Solar. Proiecţiile speciale ale filmelor realizate de copiii din comunităţile rome vor avea loc în dreptul terasei The Hand, de la ora 20.30.

A început festivalul Stufstock

La prânz, începând cu ora 14.00, la Baza Sportivă au loc vernisajele  „Mai aproape de stele“, semnat de Cristina Ţintă, şi „Călători“, realizat de Andrei Zincenco. De la ora 16.00, Vlad Eftenie va susţine o prezentare specială despre „Street photography:  fotografia de conflict şi de război“.

Vama Veche sub lumini de Oscar

Finala concursului Stufstock Newcomers va avea loc în intervalul 17.00 - 23.00, la Goblin & Gulag, cu șase dintre finalistele alese în urma celor două etape ale concursului de la București.

Cei care vor să își înceapă seara cu teatru pot merge la Corsarul, la ora 21.00, pentru piesa „Cum am mâncat un câine“, în regia lui Adi Iclanzan, cu Theo Marton.

Vamaiot 2010 - beat şi fericit

Seara se încheie pe Terasa the Hand cu proiecţia „Nuntă în Basarabia“, în regia lui Nap Toader, o comedie populară potrivită pentru o proiecţie pe malul mării.

De la 22.30, la Baza Sportivă, are loc  şi desemnarea celor mai bune fotografii din cadrul worhsopului „Vama sub lumini de Oscar“ şi premierea câştigătorilor.

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite