Vamaiot 2010 - beat şi fericit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii s-au încălzit peste noapte cu alcool sau la focuri de tabără aprinse pe plajă. Corturi înghesuite pe plajă printre maşini de mii de euro, chetă pentru o sticlă de bere şi hoteluri de patru stele.

Preţuri piperate, tineri cu părul vopsit în culori ţipătoare şi cercei cu forme ciudate în obraji, nas ori sprâncene. Aşa se distrează tinerii din Vama Veche. Nostalgicii îşi amintesc cum în urmă cu douăzeci de ani, „Vama“ era un câmp cu câteva băruleţe, oameni şi muzică bună.

Orice e de vânzare


Persoanele care dansează în mijlocul străzii, miresmele amestecate de porumb copt şi hamsie sau „fumuri speciale“ devenite de câtva timp ilegale, toate amestecate cu praful ridicat de motoarele turate la maximum.

Atmosferă de bazar oriental în care orice este de vânzare, chiar şi trupul fetelor ametiţe bine de aburii a cât mai multor licori amestecate. Toalete insalubre şi mii de recipiente goale aruncate la întâmplare pe nisip. Tineri mahmuri care împart un sac de dormit aruncat peste meri sau o pătură adusă de acasă.

Foc de tabără pe plajă

Turiştii din Vama Veche au înfruntat frigul din noaptea de 1 Mai strânşi în jurul flăcărilor înalte de peste un metru, alimentate de băncile de lemn ale teraselor de pe malul mării.

Tinerii au devalizat noaptea trecută barul La Stuf din localitate şi s-au încălzit cu bucăţi din băncile localului, pe care le-au aruncat în foc până după răsăritul soarelui. Pentru că temperatura de noaptea trecută le-a dat de furcă, petrecăreţii au adunat lemne şi bucăţi de placaj de la clădirile în construcţie, situate în apropierea şoselei principale.

Prima baie

Prima baie în mare din sezonul estival care abia a început i-a îndemnat pe cei mai curajoşi sau teribilişti să se aventureze în apa rece. „Fac baie în mare de fiecare 1 Mai. Oricum, de fiecare dată sunt prea beat să mai simt frigul“, spune tânărul poreclit Ţeţe.

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite