Constanţa: Vama Veche sub lumini de Oscar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A început săptămâna Stufstock la Vama Veche. Pentru prima oară, evenimentul Stufstock vinde arta la pachet: fotografie, handmade, fil și muzică.

Se așteaptă 25.000 de participanți, care vor asista în special în weekend la spectacolele din cele trei spaţii de concerte: scena Rock, situată pe plajă, în nordul Vămii, scena Fusion World Stage, care va reuni mai multe tipuri de muzică, de la jazz, blues la electro, şi va fi amplasată tot pe plajă, şi scena Newcomers, unde vor cânta trupele noi, alese în urma unei preselecţii organizate în Bucureşti.

În Vama Veche, în această săptămână se desfășoară și FilmStock, un nou festival de film proiecţii, dar şi cu workshop-uri dedicate tinerilor profesionişti sau amatori.

Ghidul de supravieţuire al vamaiotului

Atelierele vor fi susţinute de regizorii Adrian Sitaru şi Cătălin Saizescu şi de producătorul Ada Solomon.

Litoralul, sufocat de căldură și turişti

Vamaioţii vor avea ocazia să vizioneze şi o serie de proiecţii, printre care o retrospectivă a Next Film Festival şi a Festivalului Internaţional de Film de la Iaşi (IIFF), scurtmetrajele proiectate la ediţia din acest an a Festivalului de Film de la Cannes. De asemenea, vor fi prezentate și piese de teatru, iar sub genericul „Vama sub lumini de Oscar“, are loc în premieră în Vamă un workshop de fotografie

Constanţa: Turiştii au reclamat algele şi broaştele de pe plajă

Cele mai așteptate în Vamă sunt concerte din weekend. Vineri, de la ora 23.00, vor evolua Trupa Veche, Urma, Zdob si Zdub. Sâmbătă, cântă PhenomenOn, Implant Pentru Refuz, Z.O.B., Altar, Kumm, Omul Cu Şobolani, Nicu Alifantis & Zan, E.M.I.L., Trooper, Luna Amara.Preţul de intrare la festival este de 20 de lei pe zi.

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite