Grigore Cartianu aduce „Sfârşitul Ceauşeştilor“ pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, caravana „Adevărul" a ajuns în staţiunea Saturn, pe faleza din dreptul  Hotelului Cerna. Grigore Catianu a venit la mare cu ultima lui carte, „Sfârșitul Ceaușeștilor“, stand la dispoziția cititorilor pentru autografe și discuții.

La semnalul caravanei, turiștii iubitori de carte s-au apropiat, iar Grigore Cartianu a avut timp pentru fiecare autograf.

„Cred că adevărul îl găsim aici“

Familia Ardelean, din Satu Mare, a venit la caravana „Adevărul“ special pentru întâlnirea cu publicistul Grigore Cartianu. „Mi-am dorit mult acest volum pentru că nu ştiam tot ce s-a întâmplat cu adevărat la Revoluţie“, a declarat Cristian Ardelean (34 de ani).


Grigore Cartianu dă autografe astăzi pe litoral

Ion Stancu, din zona Corneşti, Târgovişte, a spus că a urmărit cu interes la televiziune toate intervenţiile publicistului Grigore Cartianu despre Revoluţia română şi i-au stârnit curiozitatea. „În seara Revoluţiei lucram ca lăcătuş mechanic şi făceam pază la uzină, pentru că mi s-a spus că vin teroriştii. Sper să aflu adevărul din conţinutul acestei cărţi “, a declarat Ion Stancu (39 ani).


Constanţa: Grigore Cartianu îşi lansează cartea „Sfârşitul Ceauşeştilor“ pe litoral

Florian Niculae (53 ani, din Bucureşti) se declară un cititor fervent a tot ce este bun. „Cartea este un document care relatează lucruri pe care le-am trăit. Cred că adevărul îl găsim aici“, a spus cititorul. 

La rândul său, publicistul Grigore Cartianu a declarat că prin aceste lansări de pe litoral în spaţii neconvenţionale vine în întâmpinarea cititorilor de toate vârstele, din toate categoriile sociale.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite