Constanţa: Grigore Cartianu îşi lansează cartea „Sfârşitul Ceauşeştilor“ pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorul celei mai apreciate şi vândute cărţi de la Târgul Bookfest din acest an va sta în acest weekend la dispoziţia publicului din staţiunile Saturn, Venus şi Eforie Nord.

Caravana „Adevărul" ajunge mâine în staţiunea Saturn, în parcarea Hotelului Cerna (zona falezei). Sâmbătă (31 iulie), Grigore Cartianu îi aşteaptă pe cititori în staţiunea Venus, la intrarea în bazar. În prima zi a lunii august, succesul cărţii „Sfârşitul Ceuşeştilor" va răsuna şi în Eforie Nord, în zona plajei Belona. Timp de trei zile, începând cu ora 9.00, Grigore Cartianu va sta la dispoziţia cititorilor, pentru autografe şi discuţii.

Cartea aşteptată de publicul de la malul mării poate fi achiziţionată de la caravana „Adevărul", la preţul de 14.95 lei. Volumul a depăşit orice record de vânzări: peste 80.000 de exemplare în mai puţin de două luni. Apreciată deopotrivă de critici şi de public, „Sfârşitul Ceauşeştilor" a dominat Târgul de Carte Bookfest 2010 cu peste 2.100 de exemplare vândute, de 2,3 ori mai mult faţă de următoarea clasată.

„Această carte este povestea dramatică, ridicolă şi grotescă a sfârşitului celor două personaje care se credeau nemuritoare: Nicolae şi Elena Ceauşescu", a declarat ziaristul Grigore Cartianu.

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite