Grigore Cartianu dă autografe astăzi pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un spațiu neconvențional, în acest weekend, caravana Adevarul aduce la malul mării cartea „Sfârșitul Ceaușeștilor“. Cea mai apreciată și vândută carte de la Târgul Bookfest se lansează în staţiunile Saturn, Venus şi Eforie Nord în prezența autorului.

Astăzi, caravana „Adevărul" ajunge în staţiunea Saturn, în parcarea Hotelului Cerna din zona falezei. Grigore Cartianu a venit la mare cu ultima lui carte, „Sfârșitul Ceaușeștilor“, stând la dispoziția cititorilor pentru autografe și discuții.

Întâlnirile din acest weekend vor avea loc după următorul program:
• Vineri, 30 iulie: staţiunea Saturn (Faleza / Parcarea Hotelului Cerna)
• Sâmbătă, 31 iulie: staţiunea Venus (Intrare Bazar)
• Duminică, 1 august: staţiunea Eforie Nord (Plaja Belona)

Grigore Cartianu va însoţi Caravana Adevărul şi se va afla la dispoziţia publicului, pentru discuţii şi autografe, în fiecare zi, începînd cu ora 9.00. Cartea „Sfârşitul Ceauşeştilor" va putea fi achiziţionată la faţa locului, de la maşina-caravană, ca şi celelalte titluri apărute în colecţiile Editurii Adevărul.

Până acum, autorul şi-a prezentat cartea în opt oraşe: Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov, Craiova, Târgu-Jiu, Târgovişte şi Titu. Acum a venit rândul staţiunilor de pe Litoral.

Cartea lui Grigore Cartianu reconstituie în detaliu perioada 22-25 decembrie 1989, care a luat sfârşit prin judecarea şi execuţia, în ziua de Crăciun, a celor doi conducători contestaţi prin revoluţie şi detronaţi prin lovitură de stat.

În mai puţin de două luni, „Sfârşitul Ceauşeştilor" a fost vândută în peste 80.000 de exemplare, devenind vedeta autohtonă a anului 2010. Cartea are 528 de pagini, costă 14,95 lei şi a stârnit deja interesul unor edituri prestigioase din Occident.

Grigore Cartianu îşi lansează cartea „Sfârşitul Ceauşeştilor" pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite