Înspăimântător: un taximetrist din Constanţa îşi ia rudele în mormânt! GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedia a lovit o familie, până acum câteva luni fericită, din Constanţa. Lanţul nenorocirilor a început în noiembrie când Viorel Toma (31 de ani) a murit într-un cumplit accident de circulaţie. În numai șapte luni, taximetristului i-au urmat în mormânt soția, apoi tatăl. Numărul morţilor din familia Toma a ajuns, ieri, la trei.

Membrii familiei Toma au început să vorbească de un blestem după ce ieri, Petre Toma (58 de ani) a murit izbit de plin de o maşină. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 17.00, pe DN 2 A, între Constanţa şi Ovidiu, iar şoferul Panait Dinu (21 de ani) a declarat că pur şi simplu nu l-a văzut: Toma a ieşit pe şosea din dreapta şoferului. Bărbatul a fost spulberat pe loc.

Cronologie înfricoşătoare  

Rudele bărbatului au aflat cu groază ce s-a întâmplat: este al treilea membru al familiei care moare şi au început să se întrebe dacă este vorba de un blestem. Accidentul de ieri s-a produs la câteva sute de metri de locul în care fiul lui Petre Toma, Viorel, a murit în urma unui accident cumplit. A fost prima nenorocire care a lovit familia.

Click pe pozele celor trei victime pentru a vedea imagini de la locul accidentului care a declanşat blestemul

image

În seara de 30 noiembrie 2010, Viorel Toma (31 de ani) a decedat strivit în propria sa maşină din cauza unui şofer, aflat se pare sub influenţa drogurilor şi a alcoolului. Ion Popa (55 de ani) se afla la volanul unui BMW X3 pe care îl conducea dinspre Constanţa către Ovidiu. În sensul giratoriu bărbatul a pătruns pe contrasens izbind în plin un taximetru, condus de Viorel Toma după care a ricoşat în alte două maşini. Taximetristul a murit pe loc. Şoferul este cercetat în libertate.

Şmecherul cu BMW care a ucis un taximetrist a fost reţinut

La câteva luni de la accident moartea a lovit din nou familia Toma. În 23 februarie 2011 soţia lui Toma a murit, de inimă rea, spun rudele sale. Mariana Toma (30 de ani) suferea de diabet, iar din cauza supărărilor boala i s-a agravat şi i-a fost fatală. Femeii i-a fost foarte greu să accepte moartea soţului. A intrat în comă şi s-a stins din viaţă pe patul de spital.

Soţia taximetristului ucis la Ovidiu de un şofer beat a murit de inimă rea

„El  a fost prima ei dragoste. L-a iubit enorm şi dăruit două fetiţe, Bianca (3 ani) şi Larisa (2 ani). Nu şi-a revenit niciodată după accidentul lui Viorel, era tristă şi îngândurată şi în cele din urmă a cedat“, a spus Elena Lepădatu (80 de ani), bunica taximetristului mort.

Mister

Nimeni nu ştie ce căuta Petre Toma ieri, lângă locul unde a fost ucis fiul său şi unde, şi-a găsit, la rândul său, sfârşitul. Oamenii cred că se dusese să aprindă o lumânare şi vorbesc îngroziți despre faptul că fiul şi-a luat soţia şi tatăl în mormânt. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite