Constanţa: UPDATE Şmecherul cu BMW care a ucis un taximetrist a fost reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Pop era sub influenţa alcoolului
Ion Pop era sub influenţa alcoolului

Bărbatul care a provocat, marţi seara, un cumplit accident de circulaţie, ucigând un taximetrist nevinovat şi rănind alte două persoane, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Update: Şoferul care a provocat accidentul de marţi seara, soldat cu moartea unui taximetrist nevinovat, a fost arestat pentru 29 de zile. Decizia a fost luată în urmă cu puţin timp de magistraţii Judecătoriei Constanţa. Ion Pop este acuzat de ucidere din culpă şi conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice şi ucidere din culpă.

Ion Pop (55 de ani) se afla la volanul unui blod X3 pe care îl conducea dinspre Constanţa către Ovidiu. În sensul giratoriu bărbatul a pătruns pe contrasens izbind în plin un taximetru, condus de Viorel Toma (31 de ani) după care a ricoşat în alte două maşini.

Viorel Toma a murit pe loc. Poliţiştii au descoperit că Pop era sub influenţa alcoolului. La testarea cu Drager s-a constatat că şoferul avea 0,65 mg alcool în aer expirat iar la analiza probelor biologice s-a stabilit o alcoolemie de 1,40.

Pop a fost rănit uşor. El a fost reţinut şi urmează să fie dus în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru ucidere din culpă şi conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite