Constanţa: Soţia taximetristului ucis la Ovidiu de un şofer beat a murit de inimă rea / FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mariana Toma (30 de ani) suferea de diabet, iar din cauza supărărilor boala i s-a agravat şi i-a fost fatală. Femeii i-a fost foarte greu să accepte dispariţia soţului. A intrat în comă şi s-a stins din viaţă pe patul de spital.

Taximetristul Viorel Toma (31 de ani) a murit în urmă cu trei luni în urma unui accident în lanţ provocat de un şofer cu BMW X3, la intrarea în Ovidiu. Beat şi drogat, soferul ucigaş, Ion Pop (55 de ani), a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a lovit cinci maşini, printre care şi pe cea condusă de Viorel Toma, care a murit pe loc.

Omorâtă de tristeţe

Rămasă singură, Mariana Toma (30 de ani), soţia taximetristului ucis, a trebuit să lupte şi cu boala de care suferea de mult - diabetul, care s-a agravat, iar în cele din urmă i-a fost fatală. 

Citiţi şi: Colegii taximetristului mort în accidentul din Ovidiu îl conduc pe ultimul drum

La sfârşitul săptămânii trecute a intrat în comă diabetică şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa. Medicii au încercat să o salveze, însă marţi după-amiază inima femeii a încetat să mai bată. Astăzi, ea a fost înmormântată.

Mariana Toma a fost înmormântată astăzi

image

Aveau două fetiţe

Cu ochii în lacrimi, rudele povestesc despre relaţia dintre cei doi tineri. Se iubeau foarte mult şi erau făcuţi unul pentru celălat. Le este greu să accepte faptul că acum că Viorel şi Mariana se vor iubi doar în cer.
El  a fost prima ei dragoste. L-a iubit enorm şi dăruit două fetiţe, Bianca (3 ani) şi Larisa (2 ani), cu toate că  starea sa de sănătate era şuberdă. Mariana suferea de diabet de foarte mulţi ani.

Mariana şi Ionuţ alături de prieteni în cea mai frumoasa zi din viaţa lor

image

Grav bolnavă şi împovărată de greutăţi, tinerei i-a fost greu să accepte dispariţia fulgerătoare a celui pe care l-a iubit. „Nicio clipă nu a vrut să se resemneze şi să accepte că bărbatul ei a murit. De la accidentul lui era tot timpul tristă şi îngândurată“, spune cu lacrimi în ochi Elena Lepădatu (80 de ani), bunica tânărului taximetrist decedat la începutul lunii decembrie.

Bunica taxmietristului Viorel Toma suferă cumplit

image

Ucigaşul milostiv

Rudele tinerilor spun că l-au iertat pe şoferul care l-a ucis pe Viorel. Oamenii s-au mulţumit că, după tragedia din decembrie, Ion Pop i-a ajutat cu bani pentru medicamentele Marianei, iar acum cu pregătirile pentru înmormântare.

Citiţi şi: Un şmecher cu BMW X3 a făcut praf cinci maşini şi a ucis un taximetrist

EXCLUSIV. FOTO. Bistriţa: A treia victimă a unui criminal din Chiuza este chiar soţia sa

„Nu avem nimic cu el. Eu îl cred că poate nu a vrut atunci să îl omoare pe Viorel. Ne-a ajutat cu toate cele ce ne-au trebuit“, spune bunica Elena Lepădatu.

Fetiţele rămân în grija rudelor

Rămase orfane, micuţele soţilor Toma vor fi îngrijite de rude. Fetiţele vor locui în casa unchiului lor, Ionuţ Leinar (30 de ani). Bărbatul este căsătorit cu sora lui Viorel, are deja un copil, însă a promis că va încerca să creeze copilelor cele mai bune condiţii. „Îşi simţea sfârşitul şi mi-a zis să iau eu copilele să le cresc. I-am promis că voi face acest lucru“, spune tânărul.

Ionuţ Leinar, tatăl spiritual al micuţelor Bianca şi Larisa

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite