Constanţa: UPDATE Un şmecher cu BMW X3 a făcut praf cinci maşini şi a ucis un taximetrist FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a produs în această seară la Ovidiu, în zona sensului giratoriu. Şoferul băut a pierdut controlul maşinii, a pătruns pe contrasens, a lovit alte cinci maşini şi a ucis un taximetrist.

UPDATE Ora 18.30 Comandantul detaşamentului de Descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a declarat că au fost solicitaţi să intervină pentru descarcerarea a două persoane: „Când am ajuns la locul accidentului, una dintre victime era decedată“.

UPDATE Ora 18.25 Bucăţile de caroserie şi cioburile sunt împrăştiate pe o porţiune de mai bine de 500 de metri. Traficul în zonă se desfăşoară cu dificultate. În acest moment se circulă pe un singur sens. Coloanele de maşini se întind până la intrarea în municipiul Constanţa.

De vină pentru producerea accidentului este şoferul autotursimului marca BMW X3. El a pătruns pe contrasens şi a lovit alte cinci maşini care circulau regulamentar din sens opus. Şoferul BMW-ul circula dinspre Constanţa către Ovidiu.



În urma impactului violent, unul dintre şoferii implicaţi în accident a decedat. Este vorba despre Viorel Toma (32 de ani) care se afla la volanul unui taximentru al firmei 944.

În urma controlului efectuat de poliţiştii de la Serviciul Rutier, aceştia au constatat că şoferul bolidului BMW-ului avea o alcolemie de 0,65 la mie.

Accident Ovidiu


Un alt conducător auto o fost rănit, fiind necesară intervenţia echipajelor de la Descarcerare pentru a-l scoate dintre fiarele contorsionate.


Accidentul soldat cu decesul şoferului s-a petrecut în Ovidiu

„Şoferul maşinii BMW X3 a fost transportat la Spitalul Judeţean în vederea recoltării de probe biologice", a declarat Adrian Mihalcea, agent şef principal.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite