Festival de muzică electronică în Delta Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muzică, film şi voie bună timp de trei zile într-o zonă deosebită, sălbatică, situată între deltă şi mare. Asta oferă organizatorii de la HappyFish.ro.

Delta Music Fest 2010 propune trei zile de muzică şi live-set-uri ale celor mai buni DJ din ţară - Cosmin TRG, The Model, Gojira, Blanoz, VRT, Bully, DJ Limun, Victor M, Dragoş Rusu. Totul se întâmplă între 22 şi 24 iulie la Sfântu Gheorghe, locul în care Dunărea întâlneşte Marea Neagră.

Litoralul - Cel mai bun refugiu împotriva caniculei FOTOREPORTAJ

Începe campania „Vacanţă în Siguranţă“

Organizatorii vor să atragă clubberii cu experienţă într-un loc exotic, departe de betoanele oraşelor.

Peştii înoată alături de turişti

Insolaţii pe plajă; peste 100 de solicitări la ambulanță

De ce să vii la acest eveniment

„Intrarea este liberă, dormitul lejer, mâncarea bună, distracţia maximă şi poate cel mai important, evenimentul are loc într-unul dintre cele mai frumoase locuri din Romănia. Pentru că un festival la Sfântu Gheorghe înseamnă şi o vacanţă la mare într-o zonă a litoralului românesc descoperită de puţini, cu 32 kilometri de plajă pustie şi un nisip mai fin decât în multe alte locuri. Pentru că e o localitate în Delta Dunării, în care ai şansa să vezi cai sălbatici, arici, specii rare de păsări şi privelişti care îţi oferă ocazia să faci poze spectaculoase. Pentru că deşi este departe de civilizaţie, la Sfântu Gheorghe ai tot confortul de care ai nevoie, fie că vrei să stai la cort sau într-un complex de patru stele. Pentru că e un loc în care nimeni nu trebuie să dea explicaţii nimănui şi oricine se simte liber", spune reprezentantul organizatorilor, Irina Ioniţă.

Alge pe plajă în Mamaia

La Eforie și Costinești, cea mai ieftină vacanță

Proiecţii pentru cinefili

Delta Music Fest 2010 nu este doar un festival de muzică electronică, ci şi o vacanţă de trei zile. Pe lângă mare, plajă, excursii în Deltă, concursuri şi muzică electronică în cadrul evenimentului vor fi organizate proiecţii de filme.

Artiștii sunt invitați să cânte gratis la „Callatis“

Mamaia, sufocată de turiști; traficul este îngreunat

ShortsUP, Film Menu şi Institutul Francez din Bucureşti vor oferi în cadrul Delta Music Fest proiecţii cinematografice, în zilele de 23 şi 24 iulie. Vineri, 23 iulie, de la ora 19.00, poate fi vizionat filmul „Les plages d'Agnès" (Plajele lui Agnès), în regia lui Agnès Varda.

Alexandra Ruge şi grupul Stars of music sunt câştigătorii trofeului de la Mamaia Copiilor

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

image
Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite