La Eforie și Costinești, cea mai ieftină vacanță

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această perioadă, la Eforie Nord, Eforie Sud și Costinești este cea mai ieftină cazare. Pentru a atrage clienții și în cursul săptămânii, la vile și pensiuni tarifele au coborât până la 40-50 de lei pe noapte pentru o cameră.

Este cel mai aglomerat weekend al sezonului pe litoral, însă în cursul săptămânii gradul de ocupare se reduce la aproape jumătate. Astfel, proprietarii de hoteluri, vile și pensiuni se întrec în oferte pentru a prelungi sejurul turiștilor la mare.Cele mai avantajoase sunt la vilele și pensiunile din Eforii și Costinești, foarte multe de trei margarete, la concurență cu marile hoteluri.„Negociem orice tarif, de la mic dejun inclus până la prelungirea concediului cu o noapte sau două. De asemenea, copiii cu vârstă de până la 12 ani au cazare gratuită“, a declarat Mihai Oprean, proprietarul unei vile din Eforie Nord.

Litoralul - Cel mai bun refugiu împotriva caniculei FOTOREPORTAJ

Nici hotelierii nu se lasă mai prejos și negociază și ei tarifele la recepție. „O cameră costă în jur la 1.300 de lei însă turiștii își pot personaliza oferta“, a declarat Alexandru Chiriță, de la Hotelul Golden Beach din Eforie Nord.

image

Ca și în Eforie Sud, hotelierii clasificați sunt nemulțumiți de concurența de la marginea șoselei, și anume particularii care vânează turiștii încă de la intrarea în stațiune.

În Eforie Sud, vilele și hoteluri îngrămădite pe faleză au oferte de la 60 de lei pe zi, în funcție de condiții. Din păcate, faleza este încă în reparații, iar numărul turiștilor s-a redus simțitor.

La Costinești, la un hotel cotat la două stele, tarifele variază între 70 şi 110 lei pe noapte, iar la trei stele, între 120 şi 150 de lei. În ceea ce priveşte taberele, la Vraja Mării şi Briza Mării, care oferă condiţii de două stele, preţul este de 250 lei pensiune completă. Atenție însă, la Costinești mâncarea este mai scumpă decât în Eforii. O masă costă aproximativ 25 de lei de persoană, spre deosebire de maxim 18 lei în Eforii.

Băile reci din Eforie Sud, cârpite în fiecare sezon

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite