UPDATE Alexandra Ruge şi grupul Stars of music sunt câştigătorii trofeului de la Mamaia Copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul Mamaia Copiilor şi-a desemnat în seara aceasta câştigătorii. În competiţie au fost înscrişi 152 de participanţi, care au evoluat la secţiunile Interpretare și Creaţie.

UPDATE ora 23.25

Trofeul celei de-a X-a ediţii a festivalului Mamaia Copiilor s-a acordat Alexandrei Ruge, la secţiunea Creaţie, pentru cântecul „Muzica e viaţa mea“ şi grupului Stars of music din Iaşi, la secţiunea de Interpretare.

Constănţenii au obţinut două premii. Ioana Veronica Ciornea a fost răsplătită pentru prestaţia muzicală cu premiul III la categoria de vârstă 11-13 ani, iar Bianca Niţă a obţinut Premiul Special al Operei Comice pentru copii.

În transmisiune directă pe TVR 1, ediţia din acest an a Festivalului Mamaia Copiilor a avut loc  în perioada 14 - 17 iulie.



Mai citiţi şi:

Festivalul „Mamaia Copiilor" a fost câştigat de o trupă din Iaşi

Cele două secţiuni le-au dat ocazia participanţilor să concureze la cel mai înalt nivel în faţa publicului şi a juriului. Concurenţi au avut o prestaţie excepţională şi au fost îndelung aplaudaţi de public.

Judeţul Constanţa a fost reprezentată de Bianca Niţă, Claudiu-Alexandru Băluţă, Ioana-Veronica Ciornea, Andreea-Oana Olariu, Iolanda-Florina Ulmeţeanu.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite