EXCLUSIV Constanţa: Mesajul supravieţuitorului de la Tuzla pentru colegii săi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scafandrul Marius Nazare (34 de ani) ar fi vrut să fie prezent la Ziua Marinei, dar medicii nu i-au permis să plece din spital.

Astăzi, de Ziua Marinei, unul dintre cei doi supraviețuitori ai tragediei aviatice de la Tuzla în care au murit 12 militari și-ar fi dorit să fie alături de colegii lui la marea sărbătoare.

O lună de la fatidicul zbor nr. 6 de la Tuzla

Scafandrul Marius Nazare a fost singurul marinar care a scăpat cu viață din avionul cuprins de flăcări pe pista de la Tuzla, alături de pilotul buzoian Daniel Bâlsanu.
Contactat telefonic de reporterii „Adevărul de Seară“ Constanța, Nazare și-a manifestat părerea de rău că starea sănătății nu-i permite să fie împreună în această zi.

„Să aibă grijă de ei!“

Militarul le-a transmis colegilor săi un mesaj. „Vreau să le spun «La mulţi ani!» şi să aibă grijă de ei“, a spus Marius Nazare, în exclusivitate pentru „Adevărul de Seară“ Constanţa.

Bărbatul de 34 de ani va mai rămâne internat în spital încă două săptămâni, timp în care speră ca arsurile suferite în timpul catastrofei aviatice de la Tuzla să se vindece. „Există riscul de infecţie, medicii mi-au spus că trebuie să mă refac“, a declarat scafandrul.

Nazare a fost supus mai multor operaţii de refacere a porţiunilor de piele distruse în incendiul din avionul morţii. Medicii de la Spitalul Militar din București au prelevat mai multe porţiuni de tegument sănătos şi le-au implantat pe zonele afectate de arsuri.

Secretul supravieţuitorilor accidentului aviatic de la Tuzla

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite