Cum se ajunge medic pe site-ul Spitalului Judeţean Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ali Marius Ghiulser şi-a falsificat diploma de licenţă
Ali Marius Ghiulser şi-a falsificat diploma de licenţă

Escrocul Ali Marius Ghiulser a figurat ca medic cardiolog pe site-ul spitalului din Constanţa din 3 noiembrie şi până 22 ale lunii. Responsabilii site-ului unităţii medicale spun că a fost o scăpare, pe care au remediat-o la sesizarea „Adevărul de Seară“.

Escrocul tulcean Ali Marius Ghiuser (34 de ani), care a profesat ca medic generalist în luna octombrie la Urgenţa Spitalului Tulcea pe baza unei diplome false, a reuşit să înşele conducerea Spitalului Judeţean Constanţa. El a reuşit să figureze cu date false pe site, din care reieşea că este cardiolog la Secţia de Cardiologie I condusă de Elvira Craiu.

FALSUL MEDIC GENERALIST DE LA TULCEA ESTE CARDIOLOG PE SITE-UL SPITALULUI JUDEŢEAN CONSTANŢA

A FOST MEDIC CU DIPLOMĂ DE OVIDIUS FALSIFICATĂ

În numărul de ieri am expus părerea dr. Craiu, care spune că nu-l cunoaşte pe escroc şi de vină pentru datele false ar fi un virus în site-ul spitalului, dar şi părerea managerului Dan Căpăţână care arată că alt medic, dr. Tony Hangan, s-a ocupat de centralizarea datelor medicilor.


„A fost o scăpare“

În apărarea sa, Hangan a spus că „a fost o scăpare“. „Ali Ghiulser a dat de formularul de înscriere pe site-ul spitalului, l-a completat şi trimis pe 3 noiembrie. Datele lui nu trebuiau validate de către sistem“, a spus Tony Hangan. De menţionat că Ali Marius Ghiulser şi-a depus CV-ul la o zi după ce a fost dat afară din Spitalul Judeţean Tulcea.

Imediat după ce „Adevărul de Seară“ a sesizat că escrocul figurează ca specialist cardiolog pe site-ul spitalului, conducerea a scos informaţiile despre falsul medic.
Un alt exemplu că site-ul celei mai mari unități spitalicești din regiune este nepermis de haotic este dat chiar de dr. Elvira Craiu: „Uitați-vă și la dr. Dan Vișinescu, el este oncolog și figurează și la Cardiologie“.

Harababura din unitatea medicală permite oricărui escroc să fie validat ca medic la Constanţa.

A cerut locuinţă ANL

În luna septembrie a acestui an, în şedinţa Consiliului Local al oraşului Măcin din judeţul Tulcea, un consilier local a venit cu „specialistul cardiolog“ Ali Marius Ghiulser, solicitând o locuinţă socială pentru el.

„L-au adus la şedinţa din septembrie. Ziceau că trebuie să îi repartizăm o locuinţă ANL pentru specialişti, că este medic cardiolog şi că spitalul are nevoie de cadre mai mult ca oricând. Eu nu mă pot pronunţa în astfel de situaţii, aşa că am repartizat cazul mai departe, către comisia care se ocupă de aceste dosare, din care nici nu fac parte. Nu s-a rezolvat cazul, că a plecat la Tulcea şi aţi văzut ce a făcut“, spune primarul oraşului Măcin, Ichim Andone.

Primaul l-a mai văzut la ochi pe „cardiologul“ Ali ca „medic de familie“, apoi a mai avut o solicitare de la el, pentru a concesiona un spaţiu ca să îşi facă un cabinet pentru medicină de familie. Povestea cu cabinetul a rămas în suspensie după ce „specialistul“ s-a apucat de primit urgenţe la Spitalul Judeţean Tulcea.

Fiu al unei asistente medicale de la spital, Ali Marius Ghiulser este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite