VOCEA ROMÂNIEI Ea este cântăreaţa de manele pe care Moga a vrut-o în echipa lui. A ales-o în ultima secundă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Merişan este tânăra talentată din Constanţa care a jucat în filmul „Poveste de cartier“, alături de Florin Călinescu. Atunci era eroina care cânta manele. Acum vrea să schimbe registrul şi să devină cunoscută graţie altei muzici, mai apropiate de sufletul ei.

La Vocea României, Monica Merişan a cântat piesa Mihaelei Runceanu, „De-ar fi să vii“. A cântat cu patos mizând că juraţii vor întoarce scaunele de la primele acorduri.

Dar partida părea pierdută, pentru că interpretarea era corectă şi atât. Niciun jurat nu părea convins de calităţile Monicăi. Până în ultima clipă, când Marius Moga a apăsat, salvator, pe buton.



„Lucrând împreună sunt sigur că putem să găsim şi vocea ta“, a încurajat-o Marius Moga. 

„Ai cântat exact ca Mihaela. M-am aşteptat să evadezi un pic din tiparul ei“, i-a reproşat Loredana. Monica a luat remarca drept compliment şi i-a mulţumit antrenoarei.

„Ai o voce superbă şi de mult nu am mai auzit o interpretare cu atât de mult patos a unei piese a Mihaelei Runceanu. Din păcate, în echipa mea am două voci care sunt pe aceeaşi lungime de undă şi vreau să-mi diversific echipa", i-a explicat Horia motivul pentru care nu a apăsat pe buton.

Talentul Monicăi a fost descoperit din copilărie, când obişnuia să cânte la un aprinzător de aragaz pe post de microfon. Atunci dădea spectacole în faţa casei, iar la şcoală, învăţătoarea ei a încurajat-o să-şi urmeze pasiunea. Monica a studiat la Şcoala de Artă din Constanţa şi exact asta vrea să facă în continuare: muzică.

VOCEA ROMÂNIEI Constănţeanul care l-a convins pe Brenciu în 6 secunde, apoi l-a refuzat VIDEO

image

VOCEA ROMÂNIEI Runda finală de audiţii pe nevăzute. Tibi Scobiola, ultimul constănţean care a reuşit să impresioneze juriul

Ea este fata pe care s-au bătut antrenorii de la Vocea României! Juriul, cucerit de Andreea Olariu din Constanţa VIDEO

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite