VOCEA ROMÂNIEI Runda finală de audiţii pe nevăzute. Tibi Scobiola, ultimul constănţean care a reuşit să impresioneze juriul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tibi Scobiola este un nume deja cunoscut în industria muzicală
Tibi Scobiola este un nume deja cunoscut în industria muzicală

În seara de marţi, 30 octombrie, la Vocea României este runda finală în care concurenţii au şansa să fie aleşi de juraţi. Ei vor intra în cantonament cu antrenorii lor şi se vor pregăti pentru următoarele confruntări.

Marius Moga şi Smiley mai au trei locuri disponibile în echipele lor, Horia Brenciu – două, în timp ce Loredana mai are un singur loc de completat pentru a-şi completa lotul de concurenţi.

Ultimul constănţean care a obţinut o calificare fulminantă la Vocea României este Tiberiu (Tibi) Scobiola. La ediţia anterioară, el a fost singurul concurent care a întors toate scaunele. Juraţii au fost impresionaţi de interpretarea sa şi l-au ascultat fascinaţi, într-o tăcere absolută. Scobiola a cântat piesa „Ordinary people“ a lui John Legend.

Fiecare membru al juriului a avut cuvinte de laudă la adresa lui. Argumentul care l-a convins a fost însă acesta: „Să ştii, orice ai alege, pe mine m-a uns pe suflet piesa asta, îţi mulţumesc foarte mult!", i-a spus Smiley, antrenorul pe care Tibi l-a şi ales.

Echipa Smiley - Tibi i-a făcut pe spectatori să îl dea pe constănţean drept favorit la Vocea României. Smiley este cel care l-a antrenat şi pe câştigătorul primei ediţii, Ştefan Stan.

Ea este fata pe care s-au bătut antrenorii de la Vocea României! Juriul, cucerit de Andreea Olariu din Constanţa VIDEO

Tibi Scobiola are 40 de ani şi provine dintr-o familie de muzicanţi din Constanţa. La 24 de ani a plecat pe vase de croazieră unde a cântat timp de 11 ani. S-a întors în ţară în 2007 şi a participat la selecţia naţională Eurovision cu piesa lui Laurenţiu Duţă, „Nu pot să uit“. Cu trupa lui, Scobiola a fost colaboratorul lui Mihai Morar la emisiunea „Răi, da' buni“ de la Antena 2.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite