VOCEA ROMÂNIEI Constănţeanul care l-a convins pe Brenciu în 6 secunde, apoi l-a refuzat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La runda finală de audiţii pe nevăzute de la Vocea României, difuzată marţi seara, 30 octombrie la Pro TV, constănţenii s-au prezentat cu brio. Când a început să cânte, tânărul Mihail Gheorghe a plăcut instantaneu.

De la primul vers, Mihail a făcut o puternică impresie. Horia Brenciu s-a întors în 6 secunde de la startul melodiei, arătându-se entuziasmat de vocea constănţeanului.

Smiley a fost următorul jurat care s-a întors să vadă cine este concurentul. La finele piesei „You give me something“ a lui James Morrison, Mihail a primit şi laudele. „Ai o voce jucăuşă şi îmi place cum ai frazat încă de la început“, i-a spus Brenciu.

Smiley a adăugat, sensibilizat de alegerea piesei: „James Morrison este unul dintre cântăreţii mei preferaţi. Mi-a plăcut din prima alegerea. Faptul că ai cântat-o senzaţional m-a făcut să întorc scaunul, aşa că te vreau în echipa mea“.

Reacţia lui Mihail a fost surprinzătoare. În timp ce Brenciu îşi luase elan pentru pledoaria lui irezistibilă, constănţeanul n-a mai stat pe gânduri şi a spus direct: „Trebuie să aleg? Pe Smiley“.

Francheţea sa l-a lăsat pe Brenciu fără replică. El l-a felicitat fair-play pe Smiley pentru că şi-a luat revanşa după ce a pierdut de câteva ori concurenţi în favoarea lui Brenciu.

Mihail Gheorghe a început la vârsta de 7 ani studiul pianului la Liceul de Artă Constanţa, fiind îndemnat de mama lui, iar la 12 ani a primit cadou un pian. Şi-a continuat studiile muzicale la liceu şi odată cu venirea la Conservator în Bucureşti, a început colaborarea cu diverşi artişti (Cornel Verban - orchestra, The Roses, Holograf etc), performând în localuri.



VOCEA ROMÂNIEI Ea este cântăreaţa de manele pe care Moga a vrut-o în echipa lui. A ales-o în ultima secundă!

VOCEA ROMÂNIEI Runda finală de audiţii pe nevăzute. Tibi Scobiola, ultimul constănţean care a reuşit să impresioneze juriul

Ea este fata pe care s-au bătut antrenorii de la Vocea României! Juriul, cucerit de Andreea Olariu din Constanţa VIDEO

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite