Terenul de la Staţiunea de Ovine Palas, trecut în administrarea Drumurilor Naţionale. Scopul: Şoseaua de centură a Constanţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai mult teren pentru Şoseaua de centură a Constanţei
Mai mult teren pentru Şoseaua de centură a Constanţei

Biroul de Presă al Guvernului României a anunţat luni seara ce va conţine mapa de lucru a membrilor Executivului, la şedinţa de marţi dimineaţă. Unul dintre punctele de pe ordinea de zi este referitor la construirea Variantei de ocolire a municipiului Constanţa, pe care Guvernul l-ar putea lua în discuţie.

Proiectul de lege priveşte transmiterea unor suprafeţe de teren de 645 mp ale Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Palas-Constanţa, din administrarea forului tutelar Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice „Gheorghe Ionescu-Şişeşti'“ în administrarea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii. Terenul este domeniul public al statului.


Institutul de Cercetare Palas

Scopul transferului de teren este continuarea construirii şoselei de centură a municipiului Constanţa. Varianta de ocolire a oraşului este realizată de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) SA.

Citeşte alte amănunte despre şoseaua de centură a Constanţei

Vezi legătura din Autostrada Soarelui şi Varianta de ocolire a Constanţei

Sediul Institutului de Ovine Palas
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite