Schimbări de proiect la Varianta de Ocolire a oraşului Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociere FCC Construction Astaldi SA, constructorul variantei de ocolire a municipiului Constanţa a primit acordul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa pentru a schimba soliţia tehnică la kilometrul 12+126 pe traseul şantierului.

Alexandru Bogdan, reprezentantul FCC Construction, a declarat că s-a venit cu o propunere de modificare a modalităţii de lucru, care să permită accelerarea lucrărilor. „Este vorba despre o mică modificare a proiectului iniţial pentru a accelera lucrările. Schimbări minore sunt mereu efectuate în funcţie de obstacolele care sunt găsite în teren“, a mai spus reprezentantul FCC.

O parte dintre lucrările la şoseaua de centură Ovidiu - Valu lui Traian au fost oprite

Acestea sunt aduse la cunoştinţa beneficiarului lucrării, în acest caz Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, dar şi Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa.

„Din cunoştinţele noastre, în zona amintită trebuia să fie ridicat un pod peste un canal de irigaţii, dar pentru că situaţia din teren nu o permite, s-a recurs la varianta unei subtraversări, mai precis se va face un fel de tub. În situaţia dată, constructorul poate merge mai departe cu lucrările în baza vechiului acord de mediu nr. 15 din 31.05.2006, emis pentru investiţia Tronson 6 Cernavodă - Constanţa al Autostrăzii Bucureşti - Constanţa şi Varianta Ocolitoare a Municipiului Constanţa“, a declarat Senol Zevri, directorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite