Captură de 600.000 de ţigări de contrabandă, la Constanţa şi Medgidia. Au mai fost confiscate maşini, bani negri şi arme albe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Depozite de ţigări de contrabandă, la Constanţa şi Medgidia
Depozite de ţigări de contrabandă, la Constanţa şi Medgidia

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au efectuat marţi 47 de percheziţii domiciliare, 15 traficanţi fiind cercetaţi de anchetatori pentru contrabandă şi deţinere de arme.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au efectuat mai multe percheziţii domiciliare, în diferite locuri din municipiile Constanţa şi Medgidia, în cadrul unei acţiuni complexe având ca obiectiv prevenirea şi combaterea contrabandei cu ţigări.

La data de 4 septembrie, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, poliţiştii de frontieră, cu suportul informativ şi tehnic al D.G.I.P.I. - S.J.I.P.I. Constanţa, sprijiniţi de Jandarmerie, Vamă şi Garda Financiară, au descins în mai multe locuri din Constanţa şi Medgidia.

Au fost efectuate 47 de percheziţii în vederea descoperirii unor depozite de ţigări de contrabandă, ocazie cu care au fost descoperite 600.000 de ţigarete de contrabandă şi alte produse accizabile, precum şi unele bunuri a căror deţinere este interzisă de lege.

Cantitatea de ţigări, de diferite mărci, a fost indisponibilizată în Camera de corpuri delicte a Gărzii de Coastă. Au fost ridicate în vederea confiscării 4 autoturisme (un Mercedes, un Nissan şi două Opel Corsa), sume de bani (50.000 lei, 200 euro si 50 $), dar şi arme albe (săbii, cuţite şi materiale pirotehnice).

În prezent sunt cercetate 15 persoane suspecte de implicarea în activităţi de contrabandă cu ţigări şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
Cercetările continuă în cauză, cu prezentarea suspecţilor la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, în vederea audierii.

O bătrână de 75 de ani făcea contrabandă cu ţigări

Captură impresionantă: 60 milioane de ţigări de contrabandă descoperite în Portul Constanţa

Percheziţii la contrabandiştii de ţigări. Aceştia deţineau arme de foc, dispozitive de interceptare şi de vedere pe timp de noapte

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite