Constanţa: Scafandrul Cristian Zarafu ar fi împlinit ieri 39 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În schimb, rudele au comemorat şase luni de la moartea suspectă a bărbatului, scufundat împreună cu colegul său, Cătălin Ispas, la epava navei Medy, la 9 septembrie 2010.

Dacă alţii au uitat aniversarea, fosta iubită a lui Zarafu, Georgiana Gruia, a ţinut să le reamintească prietenilor acest lucru.

Vor fi analizate ultimele 17 minute din viaţa scafandrilor morţi în epava „Medy"

„Astăzi, 9.03.2011, scafandrul Cristian Dumitru Zarafu ar fi trebuit să-şi sărbătorească aniversarea a 39 de ani. În schimb, astăzi se fac 6 luni de la moartea sa. Sper ca cei din Constanţa să nu uite că pe data de 09.09.2010, doi scafandri au murit în condiţii misterioase în epava navei Medy, iar cel care ar trebui să fie acuzat de ucidere din culpă este mai liber decât pasărea cerului“, spune iubita lui Zarafu cu amărăciune.

Concluzia specialiştilor: Cristian Zarafu şi Cătălin Ispas au fost trimişi la moarte sigură

Tânăra, plecată în Italia la scurt timp după moartea iubitului ei nu a încetat nicio clipă să aducă în amintirea cunoscuţilor imaginea lui Zarafu şi a lui Cătălin Ispas prin crearea contului „Scafandridispăruţi Cristian si Cătălin“ pe site-ul de socializare Facebook. Ea a postat zeci de fotografii ale celor doi scafandri sipăruţi în adâncurile mării şi vorbeşte mereu cu cei care i-au cunoscut.

Rudele scafandrului Zarafu se tem de muşamalizarea cazului „Medy"

„Nu voi uita niciodată şi voi lupta cât voi putea cu mafia din Portul Constanţa pentru aflarea adevărului, dar când văd cu ce judecători defilăm, îmi vine să urlu. Cum să mai crezi că se va face dreptate? Dacă sunt toţi ca el, atunci e clar!“, spune tânăra într-un comentariu postat la articolul Adevărul de Seară referitor la excluderea din magistratură a judecătorului Dumitru Mircea Dinică pentru hărţuire sexuală.

„Mafia din zona portuară, vinovată de moartea scafandrilor"

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite