Constanţa: Revelionul „comunist“ sfidează criza din capitalism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Variante multiple pentru petrecerea cumpenei dintre ani
Variante multiple pentru petrecerea cumpenei dintre ani

La Hotelul Vega, din staţiunea Mamaia, petrecerea în stilul anilor ’80 costă 595 de lei de persoană. În ciuda preţului mare, toate locurile au fost deja rezervate.

Restaurantele din Dobrogea au pregătit meniuri ademenitoare pentru noaptea dintre ani, cu preţuri pe măsură. În Bărăgan, cel mai scump Revelion costă 450 de lei, iar în Dobrogea - 595 de lei.

Pachetele pentru Revelionul în stilul anilor ‘80, organizat de Hotelul Vega (5 stele), din Mamaia, au fost epuizate deja, deşi preţul pentru petrecerea dintre ani este mai mare faţă de anul trecut.

Mulţi turişti au ales să-şi petreacă noaptea dintre ani la malul mării. Ei au plătit pentru două nopţi de cazare, petrecerea de Revelion şi Anul Nou 1.100 de lei de persoană. „Au fost rezervate 40 de pachete cu cazare şi mesele festive pentru Revelion şi Anul Nou. Este vorba în mare parte despre turişti din Bucureşti“, a declarat Raluca Dumitraşcu, reprezentant al Hotelului Vega, din Mamaia. Invitaţii vor asculta muzica anilor ’80, iar pentru ca atmosfera să fie completă în restaurant va fi amplasat şi un glob disco. Meniul nu va fi auster, ca în anii ’80, ci foarte sofisticat: bucătarii restaurantului vor pregăti preparate cum ar fi terina din piept de raţă afumat, parfe-ul de foie gras, medalion de somon în alge marine.

La Iaki (4 stele), hotelul fotbalistului Gheorghe Hagi, este organizat un revelion de gală, cu colinde, trupă de dans, magician şi foc de artificii. Petrecerea costă 500 de lei de persoană.

Revelion în stil country

Restaurantul Café Café, din Constanţa, organizează Revelion în stilul country. Costumaţia recomandată: şal, eşarfă şi pălărie. Petrecerea inedită costă 300 de lei de persoană, iar locuri libere încă mai sunt. Participanţii vor fi răsfăţaţi cu preparate din bucătăria internaţională.

Cherhanaua Popasul Pescarilor, din Olimp, situată pe malul mării, organizează revelion cu preparate pescăreşti, dar şi tradiţionale. Din meniu nu vor lipsi somonul, icrele roşii sau scrumbia afumată, dar nici sărmăluţele sau piftia. Atmosfera va fi întreţinută de formaţia „Luceafărul“, din Constanţa. La miezul nopţii vă aşteaptă un foc de artificii, chiar pe malul mării. Pentru toată distracţia va trebui să plătiţi 280 de lei de persoană. Încă mai sunt locuri disponibile.

Dacă vreţi să gustaţi şi preparate chinezeşti în noaptea dintre ani, puteţi alege Restaurantul Chinese Garden, din Constanţa. Meniul combină preparate asiatice cu mâncăruri tradiţionale. Pe lângă salata chinezească şi frigăruile cu roşii veţi fi răsfăţaţi şi cu sărmăluţe şi friptură de porc. Seara se va încheia cu o porţie de îngheţată prăjită, desert din bucătăria chinezească. 

Petreceri în cluburi

În cel mai nou club deschis în Constanţa, Fratelli, Revelionul costă 380 de lei de persoană. O formaţie din Londra va cânta melodii celebre din anii ‘60, ‘70, ‘80, ’90, dar şi din prezent, iar petrecăreţii primesc mâncare şi băutură la discreţie.

Ionuţ Galani, renumitul cântăreţ de muzică grecească, va cânta de Revelion în Clubul Crush din Constanţa. Cei care vor să petreacă pe ritmuri greceşti în noaptea dintre ani trebuie să plătească 280 de lei.

500 de euro pentru un Revelion la umbra palmierilor

Revelion cu delicii culinare exotice cu specific spaniol şi bucate chinezeşti

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite