Revelion cu delicii culinare exotice cu specific spaniol şi bucate chinezeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucătarii timişoreni vor pregăti delicii culinare din toate colţurile lumii
Bucătarii timişoreni vor pregăti delicii culinare din toate colţurile lumii

Restaurantele timişorene îi aşteaptă pe petrecăreţi cu mâncăruri alese în noaptea dintre ani. Anul nou poate fi întâmpinat în capitala Banatului cu muzică latino sau chinezească, dar şi cu meniuri diverse şi exotice.

Patronii localurilor din Timişoara se dau peste cap să-şi atragă clienţi pentru petrecerea de Anul Nou. Între tradiţionalele grătare, fripturi sau pomana porcului, bucatele chinezeşti sau cele cu specific spaniol fac cu ochiul petrecăreţilor. Aşa că, un Revelion chinezesc sau unul pe ritmuri latino sunt alternative pentru mesele mari cu muzică lăutărească.

Alternative speciale
Maeştrii chinezi din Timişoara vor pregăti de la supă acrişoară picantă şi urechi de lemn până la piept de curcan sau chiar lapte pane. Din farfuriile celor care aleg varianta revelionului chinezesc nu vor lipsi colţunaşii. „Tot ce va fi servit se pregăteşte şi la noi în ţară. Colţunaşii prăjiţi se mănâncă la noi de Revelion, în toate familiile, ca aici sarmalele”, a spus Chin, reprezentantă a unui restaurant chinezesc din Timişoara. Pentru un Revelion chinezesc, timişorenii plătesc 160 de lei şi pot mânca tot ce vor, cât vor. Cei care simt că stilul latino se potriveşte acestei ocazii pot opta ca la miezul nopţii să servească sangria şi să mânănce tortilla, la fel ca spaniolii.

„Avem preparate pentru toate gusturile”, a spus Amalia Puciu, reprezentantă a unui restaurant cu specific spaniol din Timişoara. Ofertele de Revelion nu se opresc la deliciile culinare. Patronii localurilor au gândit oferte avantajoase pentru portofelul timişorenilor. O persoană plăteşte 150 de lei pentru noaptea spaniolă de distracţie, iar un cuplu plăteşte 250 de lei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite