500 de euro pentru un Revelion la umbra palmierilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişorenii care nu vor să intre în noul an cu nasul roşu de frig s-au decis să investească în vacanţe exotice chiar de Revelion. Agenţii de turism din oraşul de pe Bega sunt surprinşi de interesul destul de mare al clienţilor pentru ofertele de vacanţe exotice.

Cabanele din staţiunile de munte din Austria sunt şi ele la fel de ocupate ca în anii trecuţi, chiar dacă hotelierii de acolo nu mai fac reduceri de sezon. „Pentru un apartament cu patru camere, patru persoane vor plăti 1.317 euro în Austria, dar la hoteluri de trei, patru stele, poate ajunge şi la 600 de euro. Austriecii s-au obişnuit ca românii să se ducă acolo de Revelion, aşa că nu prea mai lasă din preţuri", a spus Laura Bălulescu, reprezentant al unei agenţii de turism din Timişoara.

Bănăţenii care îşi permit să uite de criza financiară au ales anul acesta, mai mult decât în alţi ani, vacanţele exotice. Plajele însorite din Malta, Madeira şi chiar Republica Dominicană, Kenia şi Tanzania au atras atenţia multor turişti. „Am avut last minute-uri pe destinaţii care dezvoltă un interes tot mai mare pentru români, care atunci când aud de oferte speciale sunt intersaţi. Lumea se orientează tot mai mult psre ţările calde decât spre cele reci", a mai spus Laura Bălulescu. Astfel, pentru o vacanţă de şapte nopţi în Malta, timişorenii vor plăti aproximativ 500 de euro, iar cei care vor să sărbătorească Anul Nou sub soarele din Madeira, Portugalia, vor scoate din buzunar aproximativ 800 de euro. „Madeira este o destinaţie destul de scumpă în tot timpul anului", a mai spus reprezentanta agenţiei de turism. Cei mai pretenţioşi vor plăti de la 1.500 la 1.700 de euro pentru Tanzania sau Kenia. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite