Constanţa: Plajele „fără stăpân“, scoase din nou la licitaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sectoarele de plajă neînchiriate la licitaţiile organizate în lunile martie şi aprilie ar putea să-şi găsească administratori luna aceasta.

Agenţii economici care vor câştiga licitaţia au posibilitatea să administreze sectoarele de plajă pe o perioadă de un an sau doi, în funcţie de zona pentru care au optat.

Plajele, scoase la licitaţie


Reprezentanţii Administratiei Bazinale de Apa Dobrogea-Litoral (ABADL) spun că data limită pentru depunerea ofertelor este 10 mai, ora 16.00. Deschiderea ofertelor va avea loc la sediul ABADL, în perioada 11-15 mai, la ora 10.00.

Constanţa: S-a deschis sezonul la plaje

„Caietul de sarcini se poate procura de la sediul Administratiei Bazinale de Apa Dobrogea-Litoral – Biroul Mecanism Economic si Sinteze Economice – din Constanta, str. Mircea cel Batran nr. 127. Pretul unui caiet este de 200 lei, iar TVA-ul este inclus“, a declarat Cătălin Anton, reprezentantul ABADL.

Constanţa: Cine a câştigat plajele de pe litoral


Sectoarele de plajă neînchiriate încă sunt în Năvodari şi Constanţa, Vama Veche şi Tuzla, dar şi în staţiunile Mamaia, Cap Aurora sau Venus.

În acest moment, plajele turistice ale litoralului românesc sunt închiriate în proporţie de 68 la sută din suprafaţa totală.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite