Constanţa: Petre Dinică despre sinucigaşul din Parlament - „Gestul este regretabil, dar nu condamnabil“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Dinică
Petre Dinică

Disperarea l-a determinat pe bărbatul care s-a aruncat azi-dimineaţă de la balconul Parlamentului să recurgă la gestul extrem, crede Petre Dinică, membru PSD de Constanţa şi director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Constanţa.

EXCLUSIV Medicul-deputat care a acordat primul ajutor protestatarului din Parlament: „Îi curgea sânge din nas. Risca să se înece

Petre Dinică este de părere că statul, în loc să ajute însoţitorii şi persoanele cu handicap, le pune piedici. „Am înţeles că bărbatul avea un copil autist. Nevoile şi greutăţile l-au adus în această stare. Dacă statul nu face nimic pentru ei, vom mai auzi de astfel de situaţii disperate. Gestul este regretabil, dar nu condamnabil", a spus Petre Dinică pentru „Adevărul de Seară" Constanţa.

Reacţiile parlamentarilor de Constanţa la gestul sinucigaşului de la balcon: „Suntem şocaţi!"

Directorul Protecţiei Copilului de la malul mării spune că ajutoarele şi micile atenţii venite din partea celor cu suflet mare sunt soluţii doar de moment. „Cazuri disperate avem şi noi din tot judeţul. Vin la noi, le oferim o soluţie de moment, dar mai mult nu putem face. Trebuie să fim ajutaţi de stat, pentru ca şi noi, la rândul nostru, să le întindem mâna", a conchis directorul.

Bărbatul care s-a aruncat de la balconul Parlamentului se numeşte Adrian Sobaru și este electrician la TVR.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite