Reacţiile parlamentarilor de Constanţa la gestul sinucigaşului de la balcon: „Suntem şocaţi!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Electricianul TVR s-a aruncat în gol de la balconul Parlamentului
Electricianul TVR s-a aruncat în gol de la balconul Parlamentului

Parlamentarii constănţeni sunt şocaţi de gestul electricianului de la TVR care s-a aruncat în gol în timp ce Emil Boc susţinea un discurs. Ei spun că de vină este guvernul care a minţit milioane de oameni şi acum îi lasă să moară de foame.

Mai citiţi şi:

Constanţa: Petre Dinică despre sinucigaşul din Parlament - „Gestul este regretabil, dar nu condamnabil"

EXCLUSIV Medicul-deputat care a acordat primul ajutor protestatarului din Parlament: „Îi curgea sânge din nas. Risca să se înece

Senator PDL: „Este mare păcat să faci aşa ceva în postul Crăciunului“

Senatorul PDL Mircea Banias a fost în sală când electricianul Adrian Sobaru s-a aruncat de la balcon. „Nu am văzut ce s-a întâmplat, am observat doar agitaţia din sală. Este regretabil ce s-a întâmplat“, a declarat Banias. El spune că în Parlament domină starea de haos. „Suntem şocaţi, încercăm să ne revenim. Este regretabil ce s-a întâmplat. Cu toate acestea, niciun motiv nu este suficient să te facă să recurgi la un asemenea gest“, a opinat senatorul PDL. „Este mare păcat să faci aşa ceva în postul Crăciunului“, a completat Banias.

Lider PNL: „Suntem şocaţi“

Deputatul PNL de Constanţa Gheorghe Dragomir se afla la Palatul Parlamentului, când angajatul TVR s-a aruncat de la balcon, în plen. Liderul PNL Constanţa este şocat: „Eram în sală când bărbatul a căzut în gol! Nu am putut să văd, dar am auzit totul. Întâi a început să strige, iar apoi am auzit când s-a izbit de pământ. În acelaşi timp ţipau şi colegii mei, era să cadă peste ei“, a declarat liderul PNL.

Senator PSD: „Va veni şi vremea decontului“

„Va veni şi vremea decontului. Boc şi alianţele lui sunt de vină pentru disperarea care i-a cuprins pe oameni. Este rolul nostru, al PSD-ului şi al PNL-ului, să facem tot posibilul pentru a ajuta milioanele de oameni minţiţi de actualul Guvern“, a declarat senatorul PSD Alexandru Mazăre.

Poliţistul constănţean Ciprian Sobaru: „Sinucigașul din Parlament nu este rudă cu mine"

Bărbatul care s-a aruncat de la balconul Parlamentului se numește Adrian Sobaru și este electrician la TVR. Întrebat de reporterii „Adevărul de Seară" Constanța dacă are vreo legătură de rudenie cu sinucigașul, inspectorul principal Ciprian Sobaru, șeful Biroului Poliției Rutiere Constanța, a infirmat. „Într-adevăr, am un nume mai ciudat, dar nu am neamuri în București. Bărbatul acela nu este rudă cu mine", a declarat polițistul Sobaru.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite