Constanţa: Monster Truck Show, pentru prima dată pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte cascadori germani vin pe litoral să facă show cu maşini gigant. Cel mai mic, Fernando, are doar cinci ani, dar conduce de la trei ani. Acum este cascador profesionist şi se antrenează zilnic pentru a deveni cel mai bun din lume.

O premieră absolută pe litoral are loc mâine seară: o familie de cascadori-acrobaţi din Nürnberg, Germania, vine să facă acrobaţii cu Big Foot-uri, maşini gigant, modificate, cu motoare de 400 de cai putere şi cu roţi de doi metri diametrul.

Mâine se alege Miss Salvamar

Actorul Armand Assante va decerna titlul de Miss Litoral

„Riscul e meseria mea"

image

„Vom executa răsturnări spectaculoase, salturi peste patru-cinci maşini, pe care mai apoi le vom strivi. Vom merge în două roţi, timp în care mai mulţi cascadori vor sta în picioare pe Big Foot-urile înclinate, ne vom tampona şi vom trece prin foc. Din asta trăim şi ne place. Riscul e meseria mea", spune Alexander Neigert (42 de ani), şeful trupei şi tatăl a trei dintre cascadori: Fernando (5 ani), Viviane (13 ani) şi Daiane (22 de ani).

În Mamaia, primul Festival internațional de tango argentinian; lecții gratuite de dans pentru turiști

Vârf de sezon cu peste 150.000 de turiști; se anunță un nou weekend plin datorită evenimentelor

Fernando, senzaţia show-ului

Din trupă mai fac parte Christoph Fantasia (26 de ani), Henri (42 de ani), Petra (35 de ani) şi Alexis (40 de ani).

image

Fernando va fi senzaţia serii. Micuţul va conduce un mini ATV, va face casadorii pe două roţi, alături de sora lui şi va conduce cu mâinile în aer şi stând într-un picior.

Ce alegi - plaje curate şi scumpe la bulgari sau distracţii extreme şi costisitoare la români? (III)

Bulgarii au oferte înșelătoare la cazare, iar românii cer tarife mari

Spectacole cu adrenalină

Organizatorul evenimentului, Mircea Robu, va merge în turneu prin toată ţara cu trupa germană. „Pentru show, avem nevoie de maşini, pe care să le strivim. De peste tot de unde mergem, cumpărăm Dacii de la Remat şi le facem zob", spune organizatorul.

Maşinile cu roţi gigant au fost comandate din America, preţul ajungând la 60.000 de euro bucata.

image

La Monster Truck Show veţi putea vedea talentul germanilor, moştenit din tată-n fiu. „Folosim în spectacol cinci maşini ale noastre, alte şapte maşini pe care le vom lua de la Remat, două Big Foot-uri şi AVT-ul celui mic", adaugă Alexander.

O oră şi jumătate de acrobaţii

image

Spectacolul cu maşini gigant se ţine în fiecare seară, de la ora 20.00, de vineri şi până pe 3 august, inclusiv, în parcarea de la Real 2, pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi. Show-ul durează o oră şi jumătate, preţul unui bilet de intrare fiind de 25 şi 35 de lei.

Ziua și pericolul pe litoral. Atenție! Să nu călcaţi pe dragonul de mare

Sejurul pe litoral se vinde la pachet cu bolile

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa: Mâine se alege Miss Salvamar

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite