Constanţa: Interlopul Beinur, finul lui Nicu Gheară, a fost „săltat“ pentru şantaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Operaţiune de amploare a DIICOT: mai multe percheziţii au fost efectuate azi-dimineaţă în Constanţa, Sibiu şi Bucureşti. Printre persoanele reţinute se numără Nuredin Beinur.

Procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, sprijiniţi tehnic de ofiţeri ai Serviciului Român de Informaţii, împreună cu lucrători din structurile Inspectoratului General al Poliţiei Române, au desfăşurat simultan un număr de 19 percheziţii domiciliare în mai multe locaţii din Constanţa, Mangalia, Ilfov, Bucureşti, Sibiu. Acţiunea viza identificarea de persoane suspectate că se ocupau cu şantajul şi traficul de persoane.

Descinderi în Bowling-ul din staţiunea Saturn şi în clubul Kremlin din Neptun

Acţiunea se înscrie în cadrul cercetărilor care se desfăşoară cu privire la membrii „clanului Nuredin" şi vizează săvârşirea de infracţiuni grave, precum şantaj, abuz în serviciu, evaziune fiscală, delapidare şi ultraj contra bunelor moravuri.

Beinur este cunoscut drept capul lumii interlope din Mangalia, fiind patron de localuri de agrement. A fost implicat în numeroase scandaluri violente de-a lungul timpului, fiind considerat  cel mai influent afacerist din sudul litoralului.

Nuredin Beinur este finul cunoscutului Nicu Gheară.

Citeşte şi:

Interlopii au prins tupeu şi atacă cu sânge rece

Interlopii ne conduc cu sabia în mână

Botoşani: Un poliţist şi un campion de rally au fost ridicaţi de mascaţi într-un dosar de prostituţie şi trafic de persoane! Vezi aici imagini de la descinderea de astăzi!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite