FOTO EXCLUSIV El este posibilul agresor al jurnalistei Ilknur Pintilie UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reporterii „Adevărul de Seară“ Constanţa vă prezintă în exclusivitate fotografii cu tânărul despre care se crede că a trântit-o la pământ pe jurnalista PRO TV în timpul unei transmisiuni în direct din Vama Veche.

UPDATE Anchetatorii au analizat imaginile video şi fotografiile în care apare posibilul agresor al jurnalistei PRO TV. „Semnalmentele şi hainele celui care apare în imaginile surprinse de cameraman corespund cu cele ale tânărului din fotografii. El este unul dintre suspecţi“, au declarat surse din cadrul anchetatorilor.

Potenţialul agresor a fost surprins, împreună cu trei dintre amicii săi, în timp ce se plimba pe aleea principală din Vama Veche.

Vezi aici video!

Îmbrăcămintea tânărului fotografiat de fotoreporterul „Adevărul de Seară“ corespunde cu cea purtată de cel care a doborât-o pe jurnalista Ilknur Pintilie (31 de ani) în timp ce aceasta transmite în direct din Vama Veche.

Agresată în direct pe „frontul“ din Vama Veche



În cadrele surprinse de cameramanul Gabriel Anghel se văd doi tineri cu glugile pe cap care vin din lateral şi o trântesc la pământ pe jurnalistă.

Redacţia „Adevărul de Seară“ a pus la dispoziţia poliţiştilor fotografiile cu posibilul agresor al jurnalistei PRO TV.

Anchetatorii spun că vor compara imaginile video surprinse de cameraman şi fotografiile în care apare posibilul agresor. „La o primă vizualizare, hainele pe care le poartă tânărul filmat în timp ce fuge sunt asemănătoare cu cele purtate de tânărul surprins în fotografii“, au declarat surse din rândul anchetatorilor.



Ilknur Pintilie, primele declaraţii: „M-am liniștit abia când am auzit inimioara bebeluşului"


Ilknur Pintilie a fost trântită duminică pe plaja din Vama Veche în timpul unei transmisiuni pentru ştirile de la ora 19.00. Tânăra este însărcinată în patru luni.






Rămâi pe Adevărul de Seară Constanţa pentru a afla cele mai recente informaţii despre anchetă!

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite