Ilknur Pintilie, primele declaraţii: „M-am liniștit abia când am auzit inimioara bebeluşului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imediat după ora 15.00, pe site-ul protv.ro a apărut un interviu prin care Ilknur Pintilie explică stările prin care a trecut în momentul în care a fost pusă la pământ de către doi agresori din Vama Veche.

„Sperietura a mai trecut, m-am mai liniştit, dar sunt îngrijorată din cauza sarcinii. Mi-ar plăcea să ştiu că este complet bine şi să nu mai am grija asta“, spune Ilknur. Jurnalista spune că a ajuns destul de repede la medic, i s-a făcut un eco. „Inimioara bebeluşului bătea, ceea ce m-a liniştit. Au încercat să vadă dacă şi celelalte funcţii sunt în regulă, dar a fost prea devreme. Voi merge iar la medic şi sperăm că este bine“, spune Ilknur.

UPDATE Corespondenta ProTV Ilknur Pintilie, agresată în timpul unei transmisiuni din Vama Veche (VIDEO/ FOTO)

Recunoaşte faptul că s-a speriat foarte tare. Nu a bănuit nicio clipă ce urma să i se întâmple. „Eram concentrată la ce urma să fac şi, violent, a venit persoana accea, m-a împins, am căzut brusc. Evident, nu mai puteam continua live-ul. A fost un haos în jurul meu: lumea a început să ţipe, să se agite şi, evident, m-am speriat. Am căzut pe burtă. Nu îmi amintesc ce-am făcut cu microfonul. Nu mai era nimeni în jurul meu. Cei doi colegi cu care efectuam live-ul au fugit imediat după agresor. Dar primul meu gând a fost la copil“, mărturiseşte jurnalista.

Alt jurnalist agresat în Vama Veche: Corespondentul Realitatea TV, lovit în faţă VIDEO

Ea spune că martorii au început să sune la 112, care au venit destul de repede, dar nu ştie nimic despre mersul anchetei.

Starea operatorului Pro TV

„Imediat dup ce m-a dat jos, atât operatorul, cât şi sunetistul, au alergat după agresor. Ştiu că la un moment dat l-au prins. S-a mai iscat o altercaţie, iar operatorul a fost rănit. Cineva dintre prietenii agresorului a scos o bâtă şi l-a lovit destul de tare, a ajuns la spital, are probleme la mână. Nu este foarte OK“, a povestit Ilknur Pintilie.

Constanţa: Ginecologul Vlad Tica, despre agresiunea asupra lui Ilknur Pintilie: „Putea să piardă sarcina"

Site-urile stirileprotv.ro, crimetime.ro, protv.ro sau acasatv.ro au publicat în această dimineață doar fragmentul video din grupajul de știri în care Iliknur Pintile este trântită la pâmânt de un vamaiot.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite